Esenyurt'taki kan donduran cinayetin zanlılarından 1'i tutuklandı

Esenyurt'ta kan donduran cinayete ilişkin gözaltına alınan zanlılardan adliyeye sevk edilen Murat Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GİRİŞ 01.08.2023 15:38 GÜNCELLEME 01.08.2023 15:41
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Esenyurt’ta bir işyerinde yaşanan kan dondurucu olayda 4 kişi kurşun yağdırmış, Batuhan Bayındır (20), Yunus Emre Erzen (24) hayatını kaybederken, Yusuf Erzen (21) ise yaralanmıştı.

Güvenlik kameralarına da yansıyan cinayetle ilgili inceleme başlatan polis, 4 zanlıyı ve onlara yardım ve yataklık eden 5 kişiyi gözaltına aldı. Zanlılardan Murat Ö. Büyükçekmece Adliyesi'ne getirildi.

Zanlı, çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 10
  • 44. 11 ay önce Şikayet Et
    Tutuklanmayanlarda yeni mafya babaları artık hayırlı olsun harbiden adalet diye birşey kalmadı
    Cevapla
  • mehmet 11 ay önce Şikayet Et
    Silah taşıma suçu çok ağırlaştırılmalı, havaya bile ateş açsan en az 10 yıl ceza yemeli, diyecektim birden aklıma devletin ceza evlerini boşalma uygulamaları geldi. Devlet ben bakacağıma dışarda gezsin politikası uyguluyor ne yazık ki, hapishanelerde insan kalmadı, yok pandemi yok hafifletici, suçluları salmak için sürekli bahane arayan bir adalet sistemimiz var
    Cevapla
  • Bir Gringo 11 ay önce Şikayet Et
    Çocuğun omuzunu ovalayıp kafasında şişe kırıp olayı başlatan eşkiya ve devamında yine çocuğun kafasında şişe kıran diğer eşkiya serbest mi yani! Ülke gerçekten Gringonun Ahırı'na döndü.
    Cevapla
  • Kartal 02 11 ay önce Şikayet Et
    oha okadar olaydan birimi tutuklandı
    Cevapla
  • ya diğerleri 11 ay önce Şikayet Et
    eeee ya diğerleri neolacak onlar hepmi suçsuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den 'Özür dile' çağrısı: Bu ifadeler CHP'nin görüşüyse çok vahim!
CHP'de İmamoğlu-Yavaş yarışında son perde! SGK borçlarında o açık ara önde