Peş peşe depremler sürüyor! Erzurum da sallandı!

Son dakika haberine göre AFAD, Erzurum'un Narman ilçesinde saat 21:37'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.

GİRİŞ 01.08.2023 21:56 GÜNCELLEME 02.08.2023 10:14
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Son dakika haberleri... Türkiye bu akşam peş peşe deprem şokları yaşıyor. Konya Selçuklu'daki 5,0 büyüklüğündeki depremin ardından saat 18:36'da merkez üssü İzmir'in Buca ilçesi olan 3,9 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti.

Şimdi de Erzurum'un Narman ilçesinde saat 21:37'de 4.1 büyüklüğünde deprem yaşandı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) duyurduğu sarsıntı, yerin 9.56 kilometre derinliğinde oluştu.

KANDİLLİ RASATHANESİ DE AÇIKLADI

Kandilli Rasathanesi merkez üssü Erzurum'un Narman ilçesi olan depremin büyüklüğünün 4.0 olduğunu duyurdu. Kandilli ayrıca, sarsıntının yerin 5 kilometre derinliğinde meydana geldiğini bildirdi.

Haberin Ayrıntıları Geliyor...

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.

App Store Google Play Takip Et

 

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Basiret 9 ay önce Şikayet Et
    Kıyamet geliyorum diye bağırıyor.
    Cevapla
  • ismail Aktaş 9 ay önce Şikayet Et
    Konyamızda Depremi Fırsat Bilen (kentsel dönüşümden) Rant işi yapan belediyeler İle İnşaat Firmalarına Güvenmiyelim Lütfen. Lütfen. Mal ve Mülkiyet Hakkımız Gasbedilmesin.
    Cevapla
  • inşaat 9 ay önce Şikayet Et
    Sağlam yapan firmalara güvenin.100m2 lik evinizin yerine150m2 ev isterseniz ancak hayal kırıklığı yaşarsınız.Gerçekçi olun.Firma kar etmeden inşaat yapmaz babasının hayrına.
    Cevapla
  • Vatansevdalısı 9 ay önce Şikayet Et
    Bizim insanımız akıllanmaz nokta
    Cevapla
  • Mete 9 ay önce Şikayet Et
    Bursa
    Cevapla
  • Ali 9 ay önce Şikayet Et
    Kendize gelin yoksa felaket olur merhamet kalmamış insanların tek derdi para
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Savunma Bakanı Gallant'tan Refah hakkında skandal açıklama
1 ayda yaptıkları tek iş bu!CHP'li belediyeler icraatta değil tabela avcılığında yarışıyor