'Barbie Bebek' hırsız çıktı!

Mimarlık öğrencisi B. Ç., Instagram'da kendini 'Barbie Bebek2 olarak tanıttı. Ancak ayakkabı hırsızı olduğu ortaya çıktı. Teyzesiyle kameralara böyle yakalandı.

'Barbie Bebek' hırsız çıktı!
'Barbie Bebek' hırsız çıktı!
GİRİŞ 11.08.2023 15:53 GÜNCELLEME 11.08.2023 15:53
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Sosyal medya da güzelliği ile tanınan ve lüks araçlarla çok sayıda fotoğraflar paylaşan ve sosyetenin yakından tanıdığı B.Ç., ile teyzesi T.Ç., Bolu'da girdikleri bir apartmanda ayakkabı hırsızlığı gerçekleştirdi.

İki ayakkabı hırsızı İlkay Bayrak'ın kapı önünde bulunan spor ayakkabılarını çalarak, yanlarında getirdikleri çantalara koyarak, kayıplara karıştı.

Olayın polise bildirilmesinin ardından sosyete güzeli B.Ç. ile teyzesi T.Ç., apartmanın kamera kayıtlarının incelenmesi sonrası yakayı ele verdiler.

Alınan ifadelerinin ardından sosyete güzeli B. Ç. ile teyzesi, "Hırsızlık" suçundan Savcılığa sevk edildi. Bu olay Bolu'da büyük yankı yarattı.

Öte yandan 16 bin takipçisi bulunun B. Ç.'nin, Instagram sayfasında paylaştığı fotoğraflar ise ilgi odağı oldu.

Savcılığa sevk edilen sosyete güzeli hırsız B. Ç. nöbetçi mahkeme, teyze T. Ç, İSE savcılık tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldılar.

KAYNAK: SABAH GAZETESİ
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Yüzlerini gizlemeyin de millet kim olduğunu görsün. En azından iletişim kurma durumunda olanlar kimle muhatap olduğunu bilir
    Cevapla
  • ESKİCİ 8 ay önce Şikayet Et
    Karakterlerle milletin ahlakını, saygısını, imanını yok edecekler. Allah'ım bizleri muhafaza et.
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Bu ülkenin hakimleri suça ve suçluya hakim değiller.
    Cevapla
  • tepki 8 ay önce Şikayet Et
    o zaman yakalama ne gerek var yakala birak hic olmaz ise suclara fiat listesi koyun parasini veren o dk birakin tam rezillik ne istersen yap ceza alma yada evine git yada kac diye akil veriyor suc var ise birakmak ne ya
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    olur öyle şeyler, günahsız kusursuz insanmı var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kalkınma Yolu Projesi'nin yıllık getirisi 600 milyar dolar! 'Ticarete yeni nefes borusu'
Müsavat Dervişoğlu dönemi İYİ Parti'ye iyi gelecek mi?