Mevlüt Çavuşoğlu’ndan, Eskişehirspor’a ziyaret

AK Parti Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Eskişehirspor'u ziyaret ederek Kulüp Başkanı Erkan Koca, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör İbrahim Baş ve futbolcularla bir araya geldi.

Mevlüt Çavuşoğlu’ndan, Eskişehirspor’a ziyaret
Mevlüt Çavuşoğlu’ndan, Eskişehirspor’a ziyaret
GİRİŞ 18.08.2023 16:57 GÜNCELLEME 18.08.2023 16:57

Başkan Koca ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile yeni sezon hakkında istişare eden AK Parti Milletvekili Çavuşoğlu, Teknik Direktör İbrahim Baş ve futbolcularla da sohbet ederek, başarılar diledi.

Çavuşoğlu, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’ndeki kulüp binası ve antrenman sahalarında da bir takım incelemelerde bulundu. Kulüp Başkanı Erkan Koca, ziyaret sırasında Mevlüt Çavuşoğlu'na Eskişehirspor forması hediye etti.



Siyah-kırmızılı kulüpten gerçekleştirilen ziyarete ilişkin yapılan paylaşımda, “Nazik ziyaretleri için milletvekilimiz sayın Mevlüt Çavuşoğlu'na teşekkürlerimizi sunarız” ifadeleri kullanıldı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Kalleş plan deşifre oldu
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü