32 yerinden bıçaklanan Türk Youtuber'dan haber geldi

Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım, 20 gün önce eşi Yunus Yıldırım tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. 32 yerinden bıçaklanan fenomen, hastanedeki yaşam mücadelesini kazanarak sosyal medya hesabından ilk paylaşımını yaptı.

GİRİŞ 22.08.2023 09:46 GÜNCELLEME 22.08.2023 10:02
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Yüksek mimar ve Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım, 20 gün önce eşi Yunus Yıldırım tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. 32 yerinden bıçaklanan fenomen hastanedeki yaşam mücadelesini kazanarak kendisine geldi.

Ölümden dönen fenomen, sosyal medya hesabından ilk paylaşımını yaparak bu süreçte yanında olan ailesine ve doktorlarına teşekkür etti.

"ÖLÜM YAŞAM ARASINDAYKEN BENİ HAYATA KAZANDIRDILAR"

Instagram hesabından birçok yerine dikiş atılan ve moraran elini paylaşan 32 yaşındaki Merve Veziroğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Dualarınız ve sevginiz bana ulaştı. Çok teşekkür ederim. Mucizevi bir şekilde hayatta kaldım. Eskisi gibi olmam zaman alacak. Ölümle yaşam arasındayken beni toplayıp hayata kazandıran Sultan Abdülhamit Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin mükemmel doktorları, hemşireleri ve bütün sağlık çalışanlarına ne kadar teşekkür etsem az. Size anlatmak istediğim çok şey var, biraz toparlanayım. Ameliyatım için dualarınızı bekliyorum güzel kalpli insanlar, sevgiyle."

Veziroğlu'nun paylaşımına Polen Emre Tetik, Ceylan Çapa, Derya Uluğ, Ala Tokel ve Dilan Polat gibi birçok isimden destek yorumları geldi.

EŞİ TARAFINDAN BIÇAKLANDI

Ağustos ayının başında meydana gelen olayda yaklaşık 1 yıl önce Üsküdar'daki evlerine taşınan çift iddiaya göre şiddetli geçimsizlik yaşıyordu. Yıldırım çifti 20 gün önce sabah saatlerinde bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Ardından Yunus Yıldırım, Merve Yıldırım'a yatak odasında saldırdı. Yunus Yıldırım daha sonra kendini ihbar etti. Gözaltına alınan Yunus Yıldırım, Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü.

Olayın ardından kardeşinin evine gelen abla, "Şiddet cezalarının kesinlikle ağırlaştırılmasını istiyorum. Akşam yatıyoruz sabah ne halde kalkacağımız belli değil. Şoklar içindeyim. İnşallah iyi olur. Hastaneden aramışlar 32 yerinden bıçaklandığı söyleniyor" diyerek isyan etti.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Alper 8 ay önce Şikayet Et
    Sebep ne olursa olsun kimse kimseye fiziki zarar veremez yasalar ağırlaştırılmalı
    Cevapla
  • sincap 8 ay önce Şikayet Et
    kıskançlık olabilirmi
    Cevapla
  • sinirli 8 ay önce Şikayet Et
    Adam öldürmek istememiş yoksa değil 32, tek hamle yeterdi
    Cevapla
  • orhan 8 ay önce Şikayet Et
    32 az mı?. Bir yaşımıza daha girdik sayenizde. soğan gibi kıymış herhalde, ince ince :)
    Cevapla
  • Aslan 8 ay önce Şikayet Et
    Tiktoker ve youtuber olmak yasaklansın. Bunlar gördüklerimiz.
    Cevapla
  • Hüseyin 8 ay önce Şikayet Et
    tiktoker /youtuber olmakla kişisel ilişkide yaşadıkları zehirlenmenin ne alakası var ki dostum. Tasvip etmiyorsan konuş ayrıl. Medeniyeti de biz mi öğretelim
    Cevapla
  • Derzeit 8 ay önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun fakat senin bir kadın olarak YouTube vs ne işin var?hiç bir şey bilmiyorsan evinde rahat oturmasinidami bilmiyorsun.. şimdi hem kendi başına hemde eşinin başına gereksiz yere problem açtın...
    Cevapla
  • Numan 8 ay önce Şikayet Et
    oturulur konuşulur, anlaşamıyorsan yol bellidir. Bıçakla sorun çözenler derneğinde bugün.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şampiyonluk yarışı kızıştı! Düşme hattı alev aldı! Süper Lig'de son durum...
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...