İBB'nin iptal ettiği bazı hatlara ring seferler konuldu

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, İstanbul Büyükşehir Belediyesince (İBB) iptal edilen minibüs hatlarında vatandaşların talebine göre ring seferleri koyduklarını söyledi.

GİRİŞ 24.08.2023 18:40 GÜNCELLEME 24.08.2023 18:41
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Usta, Gaziosmanpaşa Fizik Tedavi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin önünde yaptığı basın açıklamasında, İstanbul genelinde son zamanlarda bazı minibüs hatlarının İBB tarafından iptal edildiğini söyledi.

İlçedeki hatların iptal edildiğini duraklarda bekleyen vatandaşların şikayetleri ve talepleri üzerine öğrendiklerini anlatan Usta, "Baktık ki birçok ilçede birçok hat iptal edilmiş. Umarım bu konuda büyükşehir belediyesi gerekli düzenlemeyi kısa zamanda yapar. Çünkü okullar açılıyor. Okullar açıldığı zaman bu talepler daha da fazla artacaktır" dedi.

"Vatandaşa hizmet vermeye çalışıyoruz"

Usta, vatandaşların ihtiyacının karşılanması için belirli noktalardan ücretsiz ring seferleri düzenlediklerini dile getirerek, şöyle devam etti:

"Servis taleplerinin başında hastaneler, metro istasyonları ve otobüs durakları geliyor. Vatandaşlarımızın talebine, hareketlilik saatine ve yoğunluğuna göre bu servisleri düzenliyoruz. İlçemizin merkezine ve değişik noktalara, özellikle hastane eksenli ring servislerini vatandaşa hizmet olarak vermeye çalışıyoruz. Tabii ki bu çok kalıcı bir çözüm olmaz. Büyükşehir belediyesi tarafından, bu süreçte umarız minibüs hatlarının, minibüs duraklarının, otobüs hatlarının ve otobüs duraklarının vatandaşların ihtiyaçlarına göre yeniden düzenlenme çalışması yapılır."

Usta, vatandaşların erişim ihtiyacının bir an önce karşılanmasını temenni ettiklerini sözlerine ekledi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Türkiyeli 8 ay önce Şikayet Et
    Besiktas.ta yapiyor
    Cevapla
  • Tc çok yaşa 8 ay önce Şikayet Et
    Kişiliği oturmamış egolu şahsi yonetici seçerseniz olacsgi budur istanbul eko nun umurunda değil sanki adam parti başkanı gibi şehir şehir tattık gezir
    Cevapla
  • Murat 8 ay önce Şikayet Et
    Munibusler dolmuslar iptal edilmeli toplu tasima sayisi artirilmali
    Cevapla
  • Tehluke 8 ay önce Şikayet Et
    Bu halka hakaretir seçmenin iradesine ipotek koymayin ne ektilerse onu biçsinler.
    Cevapla
  • Deli Dumrul 8 ay önce Şikayet Et
    Ne diye ring servisi koyuyorsunuz ki, bırakın ona oy vermeyenler de rezil olsun. Rezil olsunlar ki, duyan duymayan herkese anlatsınlar. İki kişiden biri Ekreme oy verdi.
    Cevapla
  • Tepki 8 ay önce Şikayet Et
    Peki eko'ya oy vermeyen seçmen ne olacak,bay çok bilmiş..!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Filistin protestoları 103 yıllık geleneğe damga vurdu! Dikkat çeken ayrıntı kaydedildi..
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir