Kan donduran cinayet! Yeğen, iki dayısına dehşeti yaşattı: 6 gözaltı

Afyonkarahisar'da yaşanan olayda E.S. (25 isimli şahıs, dayıları İbrahim Kazak (45) ve Kadir Kazak’a (40) pompalı tüfekle ateş etti. İbrahim Kazak hayatını kaybederken, Kadir Kazak ise yaralandı.

GİRİŞ 06.09.2023 22:15 GÜNCELLEME 07.09.2023 09:53
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Olay saat 16.00 sıralarında Merkez Erenler Mahallesi’nde meydana geldi. E.S., aralarında husumet bulunan dayıları İbrahim ve Kadir Kazak ile karşılaştı.

POMPALI TÜFEKLE DAYILARINA ATEŞ AÇTI

Taraflar arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine E.S., yanında getirdiği pompalı tüfekle dayılarına ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği Kadir Kazak sol omuz, İbrahim Kazak ise karnının sol tarafı ve sol elinden vuruldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İbrahim Kazak’ın olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlenirken yaralanan Kadir Kazak, ambulansla hastaneye götürüldü. Polis E.S.'yi olay yerinde gözaltına alırken, suç aleti tüfeğe de el koydu.

'KARDEŞİMİ GETİRİN BİR KEZ DAHA GÖREYİM'

Yapılan incelemenin ardından İbrahim Kazak’ın cenazesi otopsi için hastane morguna götürüldü. Olay yerine gelen İbrahim Kazak’ın yakını "Kardeşimi getirin, bir kere daha göreyim, kardeşim gitti" diyerek fenalaştı. Yakınları kadını hastaneye götürdü.

6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Dayılarını vuran E.S. verdiği ilk ifadesinde daha önce tartıştığı öz dayısı Kadir Kazak’ın kendisine hakaret ederek, darbettiğini belirtti. Bugün diğer dayısı İbrahim Kazak ile tartıştığını, eve gittikten sonra minibüslerinde görevli şoförü tehdit ettikleri için geri geldiğinde çıkan tartışma üzerine iki dayısını da vurduğunu söyledi.

Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Y.S. (26), A.S. (50), M.S. (47), S.S. (44), Y.S. (44) ve M.S. (38) de gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor.

KAYNAK: DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Baybars 7 ay önce Şikayet Et
    aynen Üniversite kampüsüyle birlikte aşırı değerlenen araziler akrabaların arasını açtı
    Cevapla
  • Oku Yorum 7 ay önce Şikayet Et
    Memleket Teksasa döndü. Herkes kendi adaletini sağlıyor. Silahlanma hat safhada. Allah sonumuzu hayretsin.
    Cevapla
  • RECEP IŞIK 7 ay önce Şikayet Et
    O doymak bilmeyen nevsine KURBAN etti haya hissini,HAMİYET ADAMİYYET hissi ulvi hislerin hepsini.Bu hissizlikle BEŞERİYYET,İNSANLIK yaşar derlerse pek yanlış.Bir millet gösterin ÖLMÜŞ MANAVİYATIYLA sağ kalmış.
    Cevapla
  • Mehmet 7 ay önce Şikayet Et
    Mehmet Akif'in Safahat'ından dizeleri şarkı zanneden zavallı zihniyet, yorum yapabilecek cesareti nereden buldun?
    Cevapla
  • Birileri 7 ay önce Şikayet Et
    Güzel şarkı, nıhahaha
    Cevapla
  • RECEP IŞIK 7 ay önce Şikayet Et
    Beşirin derdine dermandır KUR AN,KUR AN sız CANAVARDAN BETERDİR İNSAN.
    Cevapla
  • Mehmet 7 ay önce Şikayet Et
    Emin olmamakla birlikte kuvvetle muhtemel miras anlaşmazlığı olduğunu düşünüyorum. Dünyalık şeyler için ahiret feda edilir mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkent Ankara'yı sağanak vurdu! Cadde ve sokaklar göle döndü
Ekrem İmamoğlu'ndan 4 gün sonra akılalmaz Edanur Gezer açıklaması