Esenyurt'ta muhasebecinin bankadan çektiği 250 bin dolar çalındı

Esenyurt'ta bir muhasebecinin bankadan çektiği 250 bin dolar otomobilinden çalındı. Şüpheliler yakalanarak gözaltına alınırken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Esenyurt'ta muhasebecinin bankadan çektiği 250 bin dolar çalındı
Esenyurt'ta muhasebecinin bankadan çektiği 250 bin dolar çalındı
GİRİŞ 16.09.2023 20:11 GÜNCELLEME 16.09.2023 20:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, 24 Ağustos Perşembe günü saat 11.00 sıralarında Esenyurt Osmangazi Mahallesi Hadımköy Yolu Caddesi'ndeki bir bankanın önünde yaşandı. Muhasebecilik yapan E.D., bankadan çektiği 250 bin doların bulunduğu çantayı otomobiline bıraktı. Daha sonra hafif ticari araçla gelen 3 şüpheli, otomobilin içerisinden çantayı alarak olay yerinden hızla uzaklaştı. Olay sonrası E.D., durumu polis ekiplerine haber verdi. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bölgede yapılan çalışmalar sonucunda hırsızlık şüphelilerin kimlikleri tespit edildi.

Ekipler, 13 Eylül Çarşamba günü şüphelilerin Avcılar'da kaldıkları adrese operasyon düzenledi. Operasyonda 2 şüpheli yakalanırken, diğer şüpheli A.P.'nin cezaevinde olduğu tespit edildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Ömer K. ve Sezgin O. adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, şüphelilerden Ömer K.'nın (24) 19, Sezgin O.'nun (27) 24, cezaevinde bulunan A.P.'nin (18) ise 30 suç kaydı olduğu öğrenildi.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • sinan 10 ay önce Şikayet Et
    Bunların elini kesmediğiniz sürece yaşadıkça hırsızlık yapacaklar sonrada saymaya devam yok 50 yok 100 suç kaydı var banane kardeşim sorun çözülmedikten sonra
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yunanistan'dan tarihi geri adım! Türkiye'nin hamlesini resmen kabul ettiler
CHP'de İmamoğlu-Yavaş yarışında son perde! SGK borçlarında o açık ara önde