Tarkan'dan pes dedirten Disney Plus itirafı! Sosyal medyada tepki yağdı

Ünlü pop şarkıcısı Tarkan, Disney Plus'un Atatürk dizisini yasaklamasına karşın hiçbir tepki göstermemesine ilişkin dikkat çeken açıklama yaptı. Ünlü şarkıcı, "Herkesin tepki gösterdiği günlerde sessiz kalmamam gerekirdi" dedi.

GİRİŞ 21.09.2023 00:06 GÜNCELLEME 21.09.2023 09:50
Bu Habere 182 Yorum Yapılmış

Yaşamını ABD'de sürdüren ünlü pop şarkıcısı Tarkan, Atatürk dizisini yasaklayan Disney Plus'la ilgili haftalar sonra çok konuşulacak bir açıklama yaptı.

Geçtiğimiz aylarda Atatürk dizisini yasaklayan Disney Plus'a vatandaşlardan ve sağduyulu sanatçılardan topyekün tepkiler gelirken skandal harekete sessiz kalan Tarkan, yaptığı açıklamayla adeta günah çıkardı.

Tarkan'dan pes dedirten Disney Plus itirafı! Sosyal medya tepki yağdı

TARKAN HAFTALAR SONRA GÜNAH ÇIKARDI

17 yaşındaki liseli bir gencin Mustafa Kemal Atatürk'ün resmiyle uygunsuz hareketler yapmasının ardından konuşan Tarkan,

"Bugün utanarak tanık olduğumuz, Mustafa Kemal Atatürk’e yapılan büyük saygısızlık, hadsizlik ve ayıp beni de derinden üzdü, rahatsız etti ve endişelendirdi.

Uzun süredir Atatürk’e karşı yürütülen itibarsızlaştırma ve karalama çalışmalarının vahim sonuçlarıdır bunlar. 

İlke ve inkılaplarıyla bugün bile yolumuza ışık tutan, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Atatürk’e yapılan böyle ayıplara ve haksızlıklara sessiz kalmamamız, tüm kalbimiz ve gücümüzle onu daha da fazla korumamız, savunmamız gerektiğini bir daha anlıyorum." dedi.

Tarkan'dan pes dedirten Disney Plus itirafı! Sosyal medya tepki yağdı

'HAKLIYDINIZ, SESSİZ KALMAMAM GEREKİRDİ'

Söz konusu paylaşımında adeta günah çıkartan ünlü şarkıcı Tarkan,

"Ve evet, haklıydınız. Disney yetkililerinin, Disney+'ta yayınlamama kararı aldığı Atatürk filmiyle ilgili herkesin tepki gösterdiği günlerde de sessiz kalmamam, bu kararı yanlış ve hatalı bulduğumu belirtmem gerekirdi. 

Bu kararın arkasındaki nedenler her ne idiyse kabul edilemezdi. Çünkü bugün bir daha görüyoruz ki bu zamanlar, Atatürk’ün varlığına, ışığına, bu millet ve vatan için yaptıklarını hatırlamaya en çok ihtiyacımızın olduğu zamanlardır." ifadelerini kullandı.

Tarkan'dan pes dedirten Disney Plus itirafı! Sosyal medya tepki yağdı

SOSYAL MEDYADA TEPKİYLE KARŞILANDI: YAPMA YAV? ÖYLE Mİ OLMUŞ KANKA?

Tarkan'ın sosyal medyada gündem olan günah çıkarttığı paylaşımına muhalif kesimde karşı çıktı. Ünlü şarkıcının olayın üzerinden haftalar geçmişken böyle bir açıklamada bulunması birçok vatandaş tarafından tepkiyle karşılandı.

Kullanıcılar tarafından "Sözleşmesinin süresi bitti yoksa yorum yapmaz" şeklinde yorumlanırken, CHP yandaşı Ahmet "Jahrein" Sonuç "Yapma yav? Öyle mi olmuş kanka?" diyerek Tarkan'ı tiye aldı.

Tarkan'dan pes dedirten Disney Plus itirafı! Sosyal medya tepki yağdı

Tarkan'dan pes dedirten Disney Plus itirafı! Sosyal medya tepki yağdı

Tarkan'dan pes dedirten Disney Plus itirafı! Sosyal medya tepki yağdı

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 182
  • hasan 6 ay önce Şikayet Et
    TAŞNAK kafalılar, sizden bu ülkeye sanatçı olmaz. Ödül alacağız, para alacağız diye vatanını Atasını unutanlar bizden değildir. Yarın unutulup gideceksin. Hiç kimse senin gibileri hatırlamayacak bile.
    Cevapla
  • Mert 7 ay önce Şikayet Et
    Yine prim vermişsiniz helal olsun ! Zaten isteği bu . Bir şarkı yapıyor, sonra unutuluyor, böyle saçma sapan haberlerle gündemi meşgul ediyor be isteği gerçekleşmiş oluyor!
    Cevapla
  • Aaaaa 7 ay önce Şikayet Et
    Tarkan sen tam bir neyse ağzımı bozmayayim
    Cevapla
  • mustafa 7 ay önce Şikayet Et
    herhalde alacağını aldı öyle konuştu yoksa parasını vermezlerdi at bakalım nereye kadar çıkarcı
    Cevapla
  • İnsaf 7 ay önce Şikayet Et
    Riyakarliktan başka bir şey değil yaptığı. Ses çıkarsa para kaybedecekti, tepki gelince daha fazla kaybettiğini anladı beyefendi şimdi kurtarmaya çalışıyor aklı sıra.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ermeni vahşetinde yeni delil! Haritalar ortaya çıktı...500 bin Türk öldürüldü
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi