TÜBİTAK SAGE'deki patlamada vefat eden teknisyen son yolculuğuna uğurlandı

Ankara'da dün TÜBİTAK SAGE tesisinde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 26 yaşındaki teknisyen Asım Güngör'ün cenazesi toprağa verildi.

GİRİŞ 26.09.2023 19:50 GÜNCELLEME 27.09.2023 10:52
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Mamak ilçesine bağlı Gökçeyurt Mahallesi'nde bulunan TÜBİTAK SAGE tesisindeki kimyasal atık sahasında, dün saat 16.40'ta kimyasal reaksiyon sonucu patlama oldu.

Patlamanın ardından tesiste çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Olayda, Yakıt, Patlayıcı ve Astar Tasarım Altyapısı'nda çalışan teknisyen Asım Güngör hayatını kaybetti.

Asım Güngör'ün cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından bugün Yenimahalle ilçesindeki Karacakaya Camii'ne getirildi. İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazına, Güngör'ün ailesi ve yakınları ile TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal katıldı.

Güngör'ün cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi. 

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • selahaddin 7 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin , Rabbim geride kalanlara sabir versin
    Cevapla
  • Vatansever 7 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah. Ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar versin. Rabbim bizler gibi bu veya buna benzer tehlikeli işlerde çalışan herkesi görünür görünmez tehlikelerden korusun.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    ALLAH geride kalanlara sabırlar versin çok zor
    Cevapla
  • VATANDAŞ 7 ay önce Şikayet Et
    Asımım benim..senle beraber çalıştık, aynı yemeği paylaştık..Kardeşim gibi sevdim seni..İşini çok iyi yapan adam gibi adamlardandın..Allah seni şehitler zümresine dahil etsin..Anana Babana, ailene sabrı cemil versin..Mekanın cennet olsun kardeşim.
    Cevapla
  • Mustafa 7 ay önce Şikayet Et
    Amin İnşaallah
    Cevapla
  • Yılmaz 7 ay önce Şikayet Et
    Asım güngör Akyurt ilçesi Karacakaya mahallesinden yenimahalle ile ilgisi yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’