Esenyurt'ta korkunç olay: Kavgada bir kişi boğazından bıçaklandı

Esenyurt'ta aralarında alacak verecek meselesi bulunduğu iddia edilen kişiler arasında çıkan kavgada Seçkin B. boğazından bıçaklanarak olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

Esenyurt'ta korkunç olay: Kavgada bir kişi boğazından bıçaklandı
Esenyurt'ta korkunç olay: Kavgada bir kişi boğazından bıçaklandı
GİRİŞ 27.09.2023 00:03 GÜNCELLEME 27.09.2023 00:04
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Olay, akşam saatlerinde, Akçaburgaz Mahallesi Halil Fahri Orman Caddesi üzerindeki bir kafede meydana geldi. İddiaya göre; alacak verecek meselesi yüzünden Seçkin B. ile Bayram K. tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Bayram K., Seçkin B.'yi boğazından bıçakladı.

Olayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kanlar içinde yere yığılan Seçkin B., olay yerinde hayatını kaybetti. Polis ekipleri, olay yerinde yakaladıkları Bayram K.'yı gözaltına aldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması sürüyor.
 

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 17
  • Erolll 9 ay önce Şikayet Et
    İnsanlar cezaevine düşene kadar gaflet uykusunda gibiler, filmlerdeki gibi sanıyorlar süreci ama sonuç mahvolan hayatlar, herkes çok güçlüyüm diyor ama kimde ne deliler var.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    iyice azdık ya rabbim
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    şeytanin en sevdigi vakitler Gunes battiktan sonraki zamandir. insanogluna yaptirmayacagi sey yoktur. hava karardiginda en guvenilir mekan evinizdir bu zamanlarda
    Cevapla
  • Mustafa 10 ay önce Şikayet Et
    Güzel bir temizlik lazım bu hain ve sapkın topluma demir yumruğu indireceksin kafalarına
    Cevapla
  • misafir 9 ay önce Şikayet Et
    aynen kendinizi nasılda tarif etmişsin
    Cevapla
  • 1071 10 ay önce Şikayet Et
    Esenyurt PKK yuvası devlet el atmalı PKK sempatizanları hep orda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya'dan Türkiye duyurusu: En yüksek ve en üst düzeyde...
CHP'de İmamoğlu-Yavaş yarışında son perde! SGK borçlarında o açık ara önde