Tokat'ta korkunç kaza: 3 kişi öldü!

Tokat'tın Reşadiye ilçesi D-100 karayolunda otomobil tıra arkadan çarptı. Kazada otomobildeki 3 kişi hayatını kaybetti.

GİRİŞ 01.10.2023 17:07 GÜNCELLEME 01.10.2023 17:28
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgilere göre, kaza Reşadiye ilçesi Mutluca köyü mevkiinde öğlen saatlerinde meydana geldi. Reşadiye istikametinden Niksar istikametine giden B.K. (51) idaresindeki MAN marka 26 BC 454 plakalı tıra aynı istikamette seyir eden Hüseyin Cahit Erden idaresindeki 34 CCJ 29 plakalı FİAT marka otomobil arkadan çarptı.

Çarpışma sonucunda otomobil tırın dorsesinin altına girdi. Kazada otomobilde bulunan sürücü Hüseyin Cahit Erden (72) ile Ballı Turhan (75) ve Onay Turhan (75) hayatını kaybetti.

İhbar üzerine olay yerine Reşadiye itfaiye ekipleri ve 112 ekipleri sevk edildi. Araçtan çıkartılan cenazeler Reşadiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    yok man markaymis, yok fiatmis!!! oldu olacak şasi numarası da verin ..
    Cevapla
  • elbette23 6 ay önce Şikayet Et
    sık sık şehirlerarası seyahat ederim. Bu tip öndeki araca çarpmalar ya kamyon tır traktör vs araçların arka park fren ışıkları yetersiz. Yada karşıdan gelen araçların farlarının ya uzun devrede yada kısa devrede ayarsız yüksek olduğundan sürücüye hata yaptırıp bu tip kazalara neden olmaktadır.
    Cevapla
  • takunya 6 ay önce Şikayet Et
    her gün 1 yada 2 aynı kaza tırlara darbe emici tampon yapılsın hemde hemen yetkililer uyuyormu
    Cevapla
  • misafir 6 ay önce Şikayet Et
    çokmu zor bir kanun çıkartıp kamyon ve tırların arkasına bariyer zorunluluğu getirmek. en azından araçlar bu şekilde tırların altına girmez, nice canlar kurtulur.
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'da selin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı
AK Parti içinde neler oluyor?