Son dakika: MSB duyurdu: 1 askerimiz şehit düştü!

Son dakika haberi... MSB, Pençe-Kilit operasyon bölgesindeki bir üs bölgesine teröristler tarafından yapılan taciz atışı sonucu 1 askerimizin şehit düştüğünü açıkladı.

Son dakika: MSB duyurdu: 1 askerimiz şehit düştü!
Son dakika: MSB duyurdu: 1 askerimiz şehit düştü!
GİRİŞ 13.10.2023 13:50 GÜNCELLEME 13.10.2023 13:50
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

MSB'den konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada "Pençe-Kilit operasyon bölgesinde bir üs bölgemize 12 Ekim 2023 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan taciz atışı sonucu P. Asb. Kd. Çvş. Musa Esat Kaya şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadelerine yer verildi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 36
  • Tarık 6 ay önce Şikayet Et
    Taciz ateşi denilen amerikanın verdiği atgm roketi.Elbet zamanı gelecek hesap sorulacak.
    Cevapla
  • adnan 6 ay önce Şikayet Et
    Ben müslüman bir kürdüm ey alçak pkk ve pyd lanetlik abd nin uşaklığını yapmaya devam edin bugün filistinliler lanetlik abd ve israile direniyor siz abd ye uşaklık yapıyorsunuz sizin gidecek bir yeriniz olmayacak inanın öyle bir gün gelecekki yok olmaya mahkumsunuz hainleri kimse barındırmaz siz hainsiniz hem islama hemde ülkenize hainlik ettiniz
    Cevapla
  • soru 6 ay önce Şikayet Et
    taciz atışı mı keskin nişancı mı. niye her taciz atışında bir şehit veriyoruz? bizim askerler niye önlem almıyor. ortada mı dolaşıyorlar her atışta bir şehit veriyoruz? ihalar sihalar ne halt ediyor pkk askerlerimizi hedef alırken. bu askerler nerde kalıyor oraya mobil kalekol kurulmuyor mu?
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    40 yıldır abd yle savaşıyoruz Allah'ım tezden abayi paramparça eyle
    Cevapla
  • izmirli 6 ay önce Şikayet Et
    Dün tezkereye hayır diyen chp şehidimizden utanmış mıdır acaba?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!