Can Ataklı İsrail'i aklamaya çalıştı! Skandal sözler

Katil İsrail, Gazze'de hastaneyi vurarak çoğunluğu çocuk tam 500 kişiyi katletti. Yaşanan bu katliam büyük tepki çekerken CHP yandaşı Can Ataklı İsrail'i aklama yarışına girdi.

GİRİŞ 20.10.2023 12:11 GÜNCELLEME 20.10.2023 13:44
Bu Habere 359 Yorum Yapılmış

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, 7 Ekim sabahı İsrail'e "Aksa Tufanı" adıyla kapsamlı saldırı başlattı. Gazze'den İsrail yönüne binlerce roket atılırken Filistinli silahlı gruplar Gazze-İsrail sınırındaki Beyt Hanun-Erez Sınır Kapısı'na baskın düzenleyerek bölgeyi ele geçirdi.

KATİL İSRAİL ÖLÜM KUSTU

Diğer yandan katil İsrail ordusu da onlarca savaş uçağıyla Gazze Şeridi'ne saldırı başlatırken bölgeye ölüm kustu. Günlerdir Gazze'ye bomba yağdıran işgalciler 1524'ü çocuk 3 bin 785 kişiyi öldürdü.

HASTANEDE KATLİAM: 500 ÖLÜ

İsrail'in Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesine 17 Ekim'de düzenlediği saldırıda 471 kişi hayatını kaybetmiş, 28'i ağır 342 kişi yaralanmıştı.

"HASTANENİN VURULMASI HAMAS'IN HALT YEMESİ"

Ataklı YouTube üzerinden yaptığı yayında Biden'ın sözlerinin neredeyse birebir aynısıını ifade ederken "Hastanenin İsrail tarafından vurulup vurulmadığı bir muamma. Büyük ihtimalle Hamas'ın halt yemesi. Öyle bir gaddarlıkları var. Kendi insanlarını öldürüp bunu dünyaya işte görüyorsunuz şey falan.. Başka türlü olamaz." dedi.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 359
  • Betül Cankurt 6 ay önce Şikayet Et
    Kimse sana inanmıyor. Bütün dünya biliyor ki hastaneyi Amerika destekli zalim İsrail bombaladı. Tüm Avrupa basını emperyalistler görmezden gelerek İsraili aklama manşetleri attılar. Mazlumun yanındayız. Mazlum olan Filistindir.
    Cevapla
  • Sabatayist 6 ay önce Şikayet Et
    Ataklı diye bir Türk isimi var mı? Can Ataklı Sabetayist yahudisi diye duymuştum.
    Cevapla
  • MSELİM 6 ay önce Şikayet Et
    zamanında ingilizlerin yunanların ve ittihatçıların attığı tohumlar baş vermeye başladı
    Cevapla
  • hakki 6 ay önce Şikayet Et
    Yahudinin ta kendisi ne demesini bekliyordunuz.
    Cevapla
  • Ata 55 6 ay önce Şikayet Et
    Kim ne olduğu nasıl meşhur olduğu hepsi meydana çıkıyo. Yahudi uşakları kendini belli etti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İçişleri Bakanlığı duyurdu: Yeni tasarruf tedbirleri açıklandı
Akaryakıta çifte indirim geliyor! EPDK'dan yeni karar