İnsan Vakfı Gazze'ye yardımlarını ulaştırmaya devam ediyor

İnsan Vakfı, 7 Ekim’den bu yana İşgalci İsrail’in saldırılarının sürdüğü Gazze’de insani yardım çalışmalarına devam ediyor.

İnsan Vakfı Gazze'ye yardımlarını ulaştırmaya devam ediyor
İnsan Vakfı Gazze'ye yardımlarını ulaştırmaya devam ediyor
GİRİŞ 26.10.2023 10:09 GÜNCELLEME 26.10.2023 10:12

Siyonist işgalcilere karşı başlatılan mücadelede, işgalci İsrail güçleri tarafından Gazze yerleşim yerinde sivil halka karşı bombardıman devam ediyor. Çatışmaların başladığı günden bu yana Gazze'de 6000’den fazla insan hayatını kaybetti. 

Bunun yanı sıra işgalci güçlerin elektrik ve su ambargosu sonucu halk çeşitli zorluklarla karşı karşıya kaldı.

İNSAN VAKFI YARDIMLARINI ULAŞTIRIYOR!

İnsan Vakfı son saldırıların başladığı 7 Ekim’den bu yana, Gazze Şeridi’ndeki hastane, okul, mülteci kampları ve camilere sığınarak hayatlarını sürdürmeye çalışan Gazze halkına gıda kolisi, sıcak yemek ve su yardımlarını düzenli olarak ulaştırmaya devam ediyor. 

Vakıftan yapılan açıklamaya göre en çok ihtiyaç duyduğu içecek su ve sıcak yemek dağıtımı için Gazze’nin farklı noktalarında bulunan yüzlerce Filistinliye ulaştırılacak. 
Destek olmak için;

İnsan Vakfı’nın yardımlarına destek olmak için www.insanvakfi.org.tr internet sitesinden online bağışta bulunabilir, banka hesap numaralarından bağış yapabilir, detaylı bilgi almak için 0212 534 41 61 numaralı çağrı merkezimi arayabilirsiniz. 

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak