Bir haftadır Müge Anlı'nın yayınına çıkıyordu! Gözaltına alındı

Bursa’da kayıp olarak aranan ve 45 gün sonra cansız bedeni bulunan Nevrigül Alan'ın (22) 16 yaşındaki kardeşi N.A. eski eşi ve kardeşi ifadelerine başvurulmak üzere gözaltına alındı.

 Bir haftadır Müge Anlı'nın yayınına çıkıyordu! Gözaltına alındı
Bir haftadır Müge Anlı'nın yayınına çıkıyordu! Gözaltına alındı
GİRİŞ 27.10.2023 17:57 GÜNCELLEME 27.10.2023 17:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

N.A., eski eniştesi ve diğer yakınları bir haftadır Müge Anlı'nın programında canlı yayında olaya ilişkin bildiklerini anlatıyordu. Savcılığın, programda anlatılan konular ve uyuşturucu iddiaları üzerine yeni bir soruşturma başlattığı öğrenildi.



İznik’te yaşayan Nevrigül Alan (22), Gemlik'te babasının yanına gitmek için evden ayrıldı. Çocuklarını almak için babasının evinden ayrılan kadından bir daha haber alınamadı. Yakınları durumu polis ekiplerine bildirdi. Ekipler Nevrigül Alan’ı bulmak için çalışma başlattı. Ekiplerin arama çalışmaları devam ederken Gemlik Umurbey Mahallesi'nde çevredeki bir tarla sahibi tarafından polise zeytinlikte ceset olduğu ihbarı geldi. Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, ekipler cesedin 45 gün önce kaybolan Nevrigül Alan’a ait olduğunu belirlendi. Genç kadının cansız bedeni, Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.



Kayıp Nevrigül Alan’ın Umurbey Mahallesinde zeytinlikte ölü bulunmasının ardından, Nevrigül'ün kardeşi N.A. (16) eski eşi Remzi ve kardeşi Abdullah Müge Anlı'nın programında bir haftadır olayla ilgili bildiklerini anlatıyordu.

Programda N.A ve bazı erkeklerin Ziya Kaya Mahallesi'nde parti yaptıkları ve gayri meşru ilişkiler ve uyuşturucu iddiaları üzerine savcılığın yeni bir soruşturma başlattığı öğrenildi.

Ziya Kaya Mahallesi'ndeki evinde gözaltına alınan N.A.'nın savcılık tarafından ifadesine başvurulacağı öğrenildi.

KAYNAK: İHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Hakkı 5 ay önce Şikayet Et
    İdam.idam.idam
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!
İYİ Parti'de seçim günü: Akşener veda konuşmasını yaptı