Asansör kazası! Zemine çakılan çocuk yaralandı

Elazığ’da asansör 3'üncü kattan zemine çakıldı, içerisinde tek başına bulunan çocuk yaralandı. Polis olayla ilgili inceleme başlatırken, yaralı çocuk ambulansla Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

GİRİŞ 05.11.2023 18:10 GÜNCELLEME 05.11.2023 18:10
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Olay, merkez Kırklar Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda bulunan 10 katlı bir binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 11 yaşındaki E.K.’nin içerisinde olduğu asansör, 3. kattan zemine çakıldı.

Düşmenin etkisiyle çocuk yaralanırken, bağırış seslerini duyan bina sakinleri, çocuğu güvenli bölgeye alarak durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. E.K., ambulansla Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Hoca Nasrettin 5 ay önce Şikayet Et
    Asansör denetleme firması, belediye ve asansör bakım firmasının üçü suçlu. Çünkü denetimlerde bakım firması ile denetim firması bir araya gelip yönetime fatura çıkarıyorlar, belediye de kendine ait miktarı alıyor. Bakanlık nezdinde girişim yaptığım halde asansör denetiminde yönetici olarak bulunamadım. Asansörde 400 parça yok ama 400ün üzerinde kontrol maddesi var.
    Cevapla
  • Vatandaş 5 ay önce Şikayet Et
    Yillik harac toplanıyor ama ne yapıldığını nelere bakildigini bilen varmi..etiket değiştirme ile harac toplama ile bu isler ancak bu neticeleri doguruyor maalesef
    Cevapla
  • Musa 5 ay önce Şikayet Et
    Bir asansör halatı kopsa dahi acil gergi frenleri ile durmalı...... yere cakilmak nedir ya.. .. asansör firması bakim firması vs kim varsa soruşturulmalı... asansör nasıl yere çakılır. Olmaz böyle bir şey.
    Cevapla
  • Mete Han 5 ay önce Şikayet Et
    Asansör denetimi bir kişiyle yapılamaz. Denetimde hem Makine, hem Elektrik hem de Elektronik mühendisleri görev almalı her meslek grubu kendisini ilgilendiren sistemlerin bakımını yapmalıdır. Öğle düğmeye bastım çalıştı şeklinde denetim olmaz. Asansörler yaşlandıkça benzer olaylar artacaktır.
    Cevapla
  • Asansör 5 ay önce Şikayet Et
    Aaa kyk bunları denetlemiyor mu? Ha bire KYK ya devlete suç bulmaya kalkan güruh nerede demek ki normal apartmanlardada asansör kazası olabiliyor
    Cevapla
  • Adalet 5 ay önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir yorum çok mu hoşuna gitti normal apt da kaza olması saçını mı tarıyorsun yoksa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İlber Ortaylı'dan skandal Ayasofya sözleri: Namaz kılmak için gudubet bir bina
AK Parti'de reform adımları