Otomobil, duvara çarptı: 2 ölü

Antalya'da, iş yerinin duvarına çarpan otomobilin sürücüsü Ali Güneş (22) ile yanındaki arkadaşı Merve Sude Madaslı (20), hayatını kaybetti.

Otomobil, duvara çarptı: 2 ölü
Otomobil, duvara çarptı: 2 ölü
GİRİŞ 12.11.2023 13:46 GÜNCELLEME 12.11.2023 13:46

Kaza, dün gece saatlerinde Muratpaşa ilçesi Kızılırmak Caddesi’nde meydana geldi. Ali Güneş’in kontrolünü yitirdiği 07 VAH 43 plakalı otomobil, bir iş yerinin duvarına çarptı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sevk edilen sağlık ekibi, Ali Güneş ve yanındaki arkadaşı Merve Sude Madaslı’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Güneş ve Madaslı’nın cansız bedeni Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Sabah saatlerinde adli tıp kurumu bahçesine gelen gençlerin ailesi ve arkadaşları, göz yaşlarına hakim olamadı. İşlemlerin ardından Ali Güneş’in cenazesi Kepez Odabaşı Mezarlığı’na babasının yanına defnedildi. Merve Sude Madaslı’ın cenazesi ise Bucak’ta toprağa verildi.

BABASI DA KAZADA ÖLMÜŞ

Ali Güneş’in babası Mesut Ali Güneş’in de 2008 yılında Cırnık Köprüsü’ndeki sulama kalanına düşen otomobilde sıkışarak yaşamını yitirdiği öğrenildi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Arsenal'ın en pahalı 2. ismi olan Pepe, yana döne kulüp arıyor
Yılmaz Özdil'den bunları duymak da varmış! Türkiye'nin gururu Selçuk Bayraktar....