Emine Erdoğan'dan "Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!" filmi paylaşımı

Emine Erdoğan'dan Emine Erdoğan'dan "Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!" filmi paylaşımı filmi ile ilgili sosyal medya platformu X hesabından bir paylaşımda bulundu.

Emine Erdoğan'dan "Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!" filmi paylaşımı
Emine Erdoğan'dan "Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!" filmi paylaşımı
GİRİŞ 23.11.2023 23:31 GÜNCELLEME 23.11.2023 23:33

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!" filmi paylaşımı filmi ile ilgili sosyal medya platformu X hesabından bir paylaşımda bulundu.

Emine Erdoğan yaptığı paylaşımda, "Bayrağımızın dalgalandığı her yeri vatan bilip, öğrencileri ve ülkesi için emek veren Aybüke kızımızı ve tüm şehit öğretmenlerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz." paylaşımında bulundu.

Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la gala gösterimini izlediği şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın hayatını ve öğretmenlik azmini beyazperdeye taşıyan "Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!" filmine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Emine Erdoğan paylaşımında, "Görevi başında şehit edilen Şenay Aybüke Yalçın öğretmenimizin hayat yolculuğunu anlatan 'Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!' filmini, kıymetli şehit ailelerimizle birlikte yüreğimiz buruk izledik. Bayrağımızın dalgalandığı her yeri vatan bilip, öğrencileri ve ülkesi için emek veren Aybüke kızımızı ve tüm şehit öğretmenlerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz." ifadelerini kullandı.

 

 

 

KAYNAK: AA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye, İsrail ile olan tüm ticaretini durdurdu
Türkiye'ye karşı ne yapacaklarını şaşırdılar: Erivan ve Atina’ya silah tedariği!