Evdeki çelik kasayı çalan kadın, böyle kaçtı!

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde Remzi A.'nın (27) evinden, içinde yaklaşık 200 bin TL'lik ziynet eşyası bulunan çelik kasa, kimliği belirsiz bir kadın tarafından çalındı.

Evdeki çelik kasayı çalan kadın, böyle kaçtı!
Evdeki çelik kasayı çalan kadın, böyle kaçtı!
GİRİŞ 30.11.2023 15:44 GÜNCELLEME 30.11.2023 15:44

Polis, kasayı kucağında götürürken güvenlik kamerasına yansıyan kadını yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, dün Pursaklar ilçesi Saray Fatih Mahallesi’nde meydana geldi. Remzi A., sabah binanın giriş katındaki evinden işe gitmek üzere ayrılırken, eşi de öğle vakti dışarıya çıktı. Bu sırada kapı aralık kaldı. Binaya giren kimliği belirsiz kadın, kapıyı açık görünce içeriye girip, yatak odasında bulunan çelik kasayı alarak kaçtı.

Eve döndüklerinde durumu fark eden aile, polise başvurdu. Polis, içinde 200 bin TL ziynet eşyası bulunan çelik kasayı kucağında götürürken güvenlik kamerasına yansıyan kadını yakalamak için çalışma başlattı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Para ve sermaye piyasalarına vergi müdahalesi
Gabar’a iki yeni sondaj kulesi geliyor! 40 tır ile taşınacak