Meral Akşener ve oğlunun Sinan Ateş davasındaki rolü ne? Eski danışmandan çarpıcı iddia!

Meral Akşener’in seçim sürecinde istifa eden eski danışmanı Dr. Hasan Sami Özvarinli, Sinan Ateş davasını siyasi ranta çevirmek üzere İYİ Parti’nin girişimlerde bulunduğunu iddia etti.

Meral Akşener ve oğlunun Sinan Ateş davasındaki rolü ne? Eski danışmandan çarpıcı iddia!
Meral Akşener ve oğlunun Sinan Ateş davasındaki rolü ne? Eski danışmandan çarpıcı iddia!
GİRİŞ 30.11.2023 20:03 GÜNCELLEME 07.12.2023 09:58
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

İYİ Parti’de seçim sonrası yaşanan kriz günden güne büyüyor. Meral Akşener’in seçim sürecinde istifa eden eski danışmanı Dr. Hasan Sami Özvarinli, Sinan Ateş davası ile ilgili Haber7’ye çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in oğlu Fatih Akşener’in, partinin medya işlerini yaptığını söyleyen Özvarinli, bu kapsamda Sinan Ateş davasında da MHP’yi baraj altına çekmek için sosyal medya operasyonu düzenlediklerini iddia etti. Özvarinli ayrıca, ülkücü Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu şehit eden teröristin sponsorunun, partide milletvekili olduğunu hatırlatarak, “Ben ülkücüyüm diye ortada gezenler terörist sponsorları ile aynı meclisin çatısı altında aynı partide siyaset yapıyorlar. Bu onlara yeter.” ifadelerini kullandı.

“FATİH AKŞENER’İN EKİBİ SİNAN ATEŞ DAVASINDA PARALI HESAPLARA…”

Ülkü Ocakları eski genel başkanı Sinan Ateş cinayeti davası ile ilgili konuşan Hasan Sami Özvarinli, İYİ Parti’nin bu konuda paralı hesaplara tweet attırdığını ifade etti. Sinan Ateş’in ölümüyle alakalı İYİ Parti’nin fiziki bir girişimi olmadığını ancak partinin medya işlerini üstlenen Fatih Akşener’in ortağı olduğu SOBRİNUS isimli şirketten trol ve paralı hesaplara tweet attırdıklarını belirtti. Özvarinli, atılan tweetleri MHP’yi baraj altına çekmek amacı ile yapıldığını söyledi.

Akşener’in eski danışmanı Özvarinli konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:  

“Rahmetli kardeşimizin kanı üstünden siyaset yaptılar. İYİ Parti, Ateş’in öldürülmesiyle alakalı bir girişim yapmadı ama trol ve paralı hesaplardan tweet attırdılar. Bunu da tamamen MHP’yi baraj altına çekmek için yaptılar. Sinan Ateş'in şehadeti üstünden Milliyetçi Hareket Partisi'ni baraj altına çekmek için ellerinden geleni her şeyi yaptılar. Fatih Akşener’in ve ekibinin yönettiği talimatlı bir durumdu. Gayet art niyetli yaptılar bunu. Sadece isimleri iyi, kendileri kötü. Meral Akşener daha geçen haftaki grup toplantısında elini bozkurt yapıyor. O bozkurt yapan binlerce insanı bu iftiranın altında ezmek için ama trol hesaplarından ve birçok insanın yönlendirmesiyle bir kampanya başlattılar.”

İYİ Parti'den istifa etmişti, çarpıcı 'Sinan Ateş' paylaşımı: Çıkacak isimlere iyi bakın..İYİ Parti'den istifa etmişti, çarpıcı 'Sinan Ateş' paylaşımı: Çıkacak isimlere iyi bakın..

“PKK’NIN SPONSORU SEMO’YLA NASIL AYNI YERDE SAF TUTARSINIZ?”

Geçtiğimiz aylarda İYİ Parti İstanbul Milletvekili Adayı Seyithan İzsiz'in, Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun katili PKK'lı Nurullah Semo isimli kişiye burs vermesi ve Semo’nun bir akrabasının düğününe katılması gündemde yer almıştı. Meral Akşener’in eski danışmanı Hasan Sami Özvarinli, bu konuya da değindi. İYİ Parti içerisindeki milliyetçi kökenli isimlere yüklenen Özvarinli, Koray Aydın ve Müsavat Dervişoğlu’nu eleştirdi.

Eski danışman Özvarinli yaptığı açıklamada şu sözleri kullandı; 

“Fırat Çakıroğlu’nu şehit eden o teröristin sponsoru ‘Seyithan’ ismindeki şahıs şu anda İYİ Parti'den milletvekilidir. Ben Koray Aydın'a sesleniyorum. Ülkücü devleri gibi orada duruyorlar. Yanınıza oturtturduğunuz insana iyi bakın. İzmir milletvekilisin. Fırat Yılmaz Çakıroğlu senin orada şehit oldu. Dervişoğlu, Sayın Vekilim, sen hangi gerekçeyle orada aynı sırada, aynı yerde saf tutuyorsun? Benim evladımın adı Fırat'tır. Birçok ülkücü evladına Fırat ismini vermiştir. Bundan sonraki süreçte Sinan Ateş’in ismini de vereceğiz. Allah bir daha başka isimleri de yanlarına eklettirmesin. Duamız o şekildedir. Ama bugün Fırat'ımızı şehit eden teröristin sponsoruyla birlikte ben ülkücüyüm diye ortada gezenler aynı meclisin çatısı altında aynı partide siyaset yapıyorlar. Bu onlara yeter.”

Şehit Çakıroğlu'nun babasından Akşener'e zehir zemberek sözlerŞehit Çakıroğlu'nun babasından Akşener'e zehir zemberek sözler

“AKŞENER’İN BAŞKA ÇARESİ YOK”

İYİ Parti aylardır FETÖ yapılanması, kayıp para krizi, taciz iddiaları ve Meral Akşener'in oğlu Fatih Akşener’in etkisi ile ilgili iddialar ile adeta bir kriz yaşıyor. Gündemden düşmeyen İYİ Parti’de ise seçimden bu yana 600’e yakın üst düzey istifa 1000’e yakın ise genel bir istifa durumu söz konusu. Dr. Hasan Sami Özvarinli, istifalar ile günden güne eriyen İYİ Parti’nin akıbeti için Meral Akşener’in istifa edeceğini iddia etti.

Özvarinli konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; 

Meral Akşener istifa edecek. Başka çaresi yok. Ümit Dikbayır iki cümle daha kurarsa bu işi kimse temizleyemez. Meral Akşener'in yakın zamanda istifasını bekliyorum. Partiyi FETÖ'cüler teslim almak istiyor. Onu da biliyorum. Bir de karşı tarafta bir ülkücü hareketten kopup gelen bir dalga var. Onlar da tabii ki partiyi teslim almak istiyorlar. Şu anda iki grup arasında bir çekişme var. Ama genel başkanlık makamına bakarsak Meral Akşener yakın bir zamanda partiyi teslim edecek. Kurultayla ya da atamayla, istifayla.”

Eski danışmandan yeni ifşaatlar! 'Oğul' Fatih Akşener'in İyi Parti'deki rolü bakın neymişEski danışmandan yeni ifşaatlar! 'Oğul' Fatih Akşener'in İyi Parti'deki rolü bakın neymiş

KAYNAK: HABER7
Dilan Can Haber7.com - Muhabir-editör
Haber 7 - Dilan Can

Editör Hakkında

2001 yılında Kocaeli'de doğdu. Gazetecilik mesleğine lise yıllarında başlayarak Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gazetecilik bölümünden 2023 yılında mezun oldu. 7 yıllık gazetecilik hayatında sunucu, editör, muhabir gibi birçok görevde bulundu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Özel Haberler Muhabiri' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 31
  • Laedri 5 ay önce Şikayet Et
    Bunların tek ortaya çıkış noktası Erdoğan nefretidir.Pabucumun ülkücüsü bile olamayacak çukurların hepsi rezil oldular.Adam Türk devletleri teşkilatını kurdu al sana Turan ! Siz ne yaptınız İpsizler! Türk düşmanı fetönün oyuncağı oldunuz!Kininiz dininiz oldu!Allah sizi şehidimiz Fırat kardeşimizin hürmetine iki cihanda zelil etsin.
    Cevapla
  • BARIŞ 5 ay önce Şikayet Et
    Bakın bakın ne anlatacağım.Bu iyi parti aslında çok kötü bir particik
    Cevapla
  • asd 5 ay önce Şikayet Et
    Ortalık ipsiz sapsız dolu İpini koparan toplandı ipçi partide nolucak Keyifle izliyoruz yiyin birbirinizi kurt postuna bürünmüş çakal sürüsü
    Cevapla
  • Zafer 5 ay önce Şikayet Et
    Sırf Erdoğan nefreti üzerinden parti kurmaya kalkarsanız sonu böyle olur. Kök yok, ideal yok, prensip yok, bağlılık yok proje yok, pardon proje var proje kendileri.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    İP in ucu kimdeymiş belli oldu!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bu nasıl kibir! Hamit Altıntop'un tepki çeken sözleri!
Bakan Işıkhan duyurdu: 81 ilaç daha geri ödeme listesine alındı