Ankara Filistin Dayanışma Platformu üyeleri İsrail'i protesto etti

Ankara Filistin Dayanışma Platformu üyeleri, Melike Hatun Camisi'nde cuma namazı sonrası Filistin için destek gösterisi düzenledi.

Ankara Filistin Dayanışma Platformu üyeleri İsrail'i protesto etti
Ankara Filistin Dayanışma Platformu üyeleri İsrail'i protesto etti
GİRİŞ 08.12.2023 17:36 GÜNCELLEME 08.12.2023 17:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Filistin bayrağı ile "Zulmün soğukluğuna karşı kardeşliğin sıcaklığı" yazılı pankart taşıyan grup adına açıklama yapan Anadolu Gençlik Derneği Ankara Şube Başkanı Mustafa Koyuncu, İsrail'in günlerdir yaşlı, kadın, çocuk ayırt etmeksizin dünyanın önünde katliamlarına pervasızca devam ettiğini belirtti.

Bunca zulme rağmen büyük bir iman ve inançla mücadelelerini sürdüren Gazze halkını, Hamas ve El-Kassam Tugayları'nı selamladıklarını ifade eden Koyuncu, şunları kaydetti:

"Bir avuç Müslümanın dirayetli ve inançlı mücadelesinin siyonizme, Batı'ya, işgalci İsrail'in en büyük destekçisi Amerika'ya nasıl diz çöktürdüğüne tüm dünya şahit oluyoruz. Gazze halkının, mücahitlerin verdiği bu şerefli mücadele bizlere bir kez daha göstermiştir ki İsrail ancak güçten anlar ve İsrail'e anladığı dilden konuşmak gerekir. Hamas ve El-Kassam mücahitleri insani ateşkes günlerinde de yalancı ve ikiyüzlü Batı medyasına rağmen tüm dünyaya İslam'ın savaş ahlakının olduğunu bir kez daha öğretmiştir."

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Ali aksoy 4 ay önce Şikayet Et
    Bre hayvanlaşmiş yahudi devleti ve çok güçlü ordunla...tanklar,uçaklar,modern silahlar,sanki karşi bir devletin ordusuyla savaşiyor,ulan bre allahin gazabina gelecek köpekler,hani ballandira ballandira söylediginiz terrorristledi,bisiklet pompasindan ve su borusundan yapilan hava fişeklerini roket diye adlandiriyorsun!Bu atilan hava fişeklerinden ölenlerin sayisini bilmek bizim hakkimiz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Devlet Bahçeli'den İmamoğlu'na: Hamas’a terör örgütü demek, Gazze’ye sırt dönmektir
Ticaret Bakanlığı harekete geçti: Tavuk etine ihracat sınırlaması getirildi