Eminönü-Alibeyköy tramvay seferlerindeki aksamaya yolculardan tepki

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nda teknik arızadan dolayı aksama yaşanırken bazı yolcular sıkça karşılaşılan arızalara ve ring seferlerinin yetersizliğine tepki gösterdi.

GİRİŞ 09.12.2023 01:13 GÜNCELLEME 09.12.2023 01:14
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, T5 Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nda teknik arıza nedeniyle seferlerin Eminönü-Ayvansaray ve Silahtarağa Mahallesi-Alibeyköy Cep Otogarı istasyonları arasında sürdüğü kaydedildi.

Sefer yapılamayan Ayvansaray-Silahtarağa Mahallesi istasyonları arasında ise yolcular ücretsiz ring seferi yapan İETT otobüslerine yönlendirildi.

DURAKLARDA YOĞUNLUK OLUŞTU

Tramvayın Ayvansaray durağından ring otobüslerine binmek isteyen yolcuların araçlara yetişmek için koştukları görülürken, az sayıda gelen otobüs nedeniyle duraklarda yoğunluk oluştu.

Bazı yolcular, sıklıkla yaşanan tramvay arızalarına ve ring seferlerinin yetersizliğine tepki gösterdi.

"KOSKOCA İSRANBUL'DA ÜÇ GÜNDE BİR TRAMVAY BOZULUYOR"

Yolculardan Mehmet Aydoğan, yağmurun altında perişan olduklarını belirterek "Koskoca İstanbul'da üç günde bir tramvay bozuluyor. Eve gideceğiz ancak saat 23.00'te yetişiyoruz her akşam eve. Ne diyeyim ki ben, neyin açıklamasını yapayım? Yarım saattir bekliyoruz. Araba geliyor buraya. Bir tane gönderiyorlar, bütün millet binmeye çalışıyor. Binen bindi, binemeyen bizim gibi bekliyor." diye konuştu.

 

KAYNAK: AA, DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 49
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Eko bu millet ne diyor bence ekoyu kıskanıyorlar
    Cevapla
  • DAVİDE 4 ay önce Şikayet Et
    Büyük şehir hiç birşey yapmıyor otobüsler bozuk Tranvay bozuk bütün yürüyen merdiven ve asansörler sğrekli sorunlu herşey güzel olacak a inananlar ın sıkıntısını çekiyorz
    Cevapla
  • anadolu... 4 ay önce Şikayet Et
    iti getirirsen başa biti olursun...
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Kendi düşen ağlamaz
    Cevapla
  • Tarafsız Taraftar 4 ay önce Şikayet Et
    Kendi düşen ağlamaz. Her şey çok güzel oluyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik