Ankara'da sokak köpeği dehşeti: Baba ve bir yaşındaki oğlu feci şekilde yarandı!

Ankara'nın Mamak ilçesinde kızına başıboş köpeklerin saldırdığını gören baba, kızını kurtarmak için koşarken kucağındaki küçük çocuğuyla yere düştü. Düşme sonucu baba ve 1 yaşındaki çocuğu feci şekilde yarandı.

GİRİŞ 16.12.2023 11:07 GÜNCELLEME 16.12.2023 11:08
Bu Habere 160 Yorum Yapılmış

Ankara'da gerçekleşen olay, 24 Kasım 2023 Perşembe saat 21.00 sularında Ankara’nın Mamak ilçesi Bahçelerüstü Mahallesi 38 sokakta meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Baba Mustafa Tekin, eşi ve 3 çocuğuyla akraba ziyaretinden dönüyorlardı. Evlerinin bulunduğu sokağa girdiklerinde 2’inci sınıfa giden Elif’e 4 başı boş köpek saldırdı. Köpeklerin Elif’e saldırıldığını gören baba Mustafa Tekin, kucağında bulunan 1 yaşındaki Yusuf’la kızını köpeklerden kurtarmak için koşmaya başladı.

Kızını köpeklerden kurtarmak için koşan baba Tekin dengesini kaybederek kucağındaki Yusuf’la birlikte düştü. Babanın koştuğunu gören köpekler kaçtı. Düşme esnasında feci yaralanan küçük Yusuf ve kolu çıkan baba Tekin kendi imkanları ile hastaneye gitti.

SALDIRI ANI KAMERADA 

Öte yandan, köpeklerin küçük kıza saldırdığı ve babanın kucağındaki çocuğuyla kızını kurtarmak için koşarken düştüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

“KIZIMA SALDIRAN KÖPEKLERİ GÖRÜNCE DAYANAMADIM"

Başı boş köpeklerin saldırısına uğrayan kızını kurtarmak isteyen baba Tekin, “Misafirlikten geliyorduk, akşamüzeri saat 9 gibi kızım önden koşunca çöplerin olduğu yerde köpek sürüsü kızıma saldırdı. Bende dayanamadım kucağımdaki ufak bebeğimde vardı 1 yaşında kızımı kurtarmak için koşarken düştüm. Tabi ben düşüncede köpeklerde kaçtı. Zor durumdayız çocuğumun yüzü parçalandı, benim kolum çıktı 20 gündür işe gidemiyorum. Çocuğumu okula gönderemiyorum köpeklerden dolayı acaba tek başına bir şey yapabilir mi, kendini savuna bilir mi diye. Bunlara bir çare bulunmasını istiyorum” dedi.

"BEN ÇOK KORKTUM"

Olay, 24 Kasım 2023 Perşembe saat 21.00 sularında Ankara’nın Mamak ilçesi Bahçelerüstü Mahallesi 38 sokakta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Baba Mustafa Tekin, eşi ve 3 çocuğuyla akraba ziyaretinden dönüyorlardı. Evlerinin bulunduğu sokağa girdiklerinde 2’inci sınıfa giden Elif’e 4 başı boş köpek saldırdı. Köpeklerin Elif’e saldırıldığını gören baba Mustafa Tekin, kucağında bulunan 1 yaşındaki Yusuf’la kızını köpeklerden kurtarmak için koşmaya başladı. Kızını köpeklerden kurtarmak için koşan baba Tekin dengesini kaybederek kucağındaki Yusuf’la birlikte düştü. Babanın koştuğunu gören köpekler kaçtı. Düşme esnasında feci yaralanan küçük Yusuf ve kolu çıkan baba Tekin kendi imkanları ile hastaneye gitti.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 160
  • Hdbifcnza 4 ay önce Şikayet Et
    Sokak kopegi demek aç gezen köpek demek açlik hırçınlaştırir. Hollandada sokak kopegi 0% insanlar burda köpekler yüzünden ne hastanelik oluyor nede ölüyor çünkü sahipleri var iyi bakılıp besleniyorlar sıcak yuvaları var, Türkiye'de çözüm bulsun insan hayatı ucuz olmamali
    Cevapla
  • Deprem 4 ay önce Şikayet Et
    Eskiden bizim küçüklüğűmüzde 85-90 lı yıllarda Belediyeden bir görevli sırtında tüfekle gezerdi. Neden acaba? Cevabını bilene 10 puan
    Cevapla
  • Mommo 4 ay önce Şikayet Et
    Eskiden başı boş sokak köpekleri Kuduz hastalığı yaymasınlar diye belediyeler tarafından İTLAF edilirdi. Yani etkisiz hale getirilirlerdi. Neredesiniz ey yetkilileeer
    Cevapla
  • sorular 4 ay önce Şikayet Et
    5199 hayvanları koruma kanunu ayet mi arkadaş niye değiştirmiyorsunuz ey hükümet? Kanunu değiştirin belediyeler bir günde toplar sokak köpeklerini. Niye belediyelerin işini kanunla zorlaştırıp köpekleri millete musallat ediyorsunuz? Milleti oy verdiğine mi pişman etmeye çalışıyorsunuz?
    Cevapla
  • İst. 4 ay önce Şikayet Et
    Bunların hesabını vermek zor olacak, ilgili kurumlar neyi bekliyor sunuz?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kredi notu kararı sonrası çarpıcı yorum: Türkiye tehlikeyi atlattı
Ferrari en güçlü otomobilini tanıttı! 820 beygirlik canavar! Fiyatı inanılmaz