Tecavüz şüphelisi pencerede yakalandı!

İstanbul'da yakalanan tecavüz şüphelisi 19 yaşındaki M. C. A, götürüldüğü hastanede elleri kelepçeliyken kaçtı. İzinsiz girerek saklandığı evin sahibinin polise ihbarı üzerine şüpheli pencereden sarkarak kaçmaya çalıştı.

GİRİŞ 27.12.2023 08:22 GÜNCELLEME 27.12.2023 09:17
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

İstanbul'da olay Pendik Batı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre 20 Aralık Çarşamba günü M.İ.B.(16) isimli kız çocuğu, M. C. A. (19) tarafından tecavüze uğradığını söylemesi üzerine polis ekipleri çalışma başlattı.

ŞÜPHELİ HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

DHA'da yer alan habere göre ekiplerin yaptığı araştırma sonucu şüpheli önceki gün yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, doktor raporu alınması için hastaneye götürüldü.

HASTANENİN KARŞISINDAKİ EVE GİRDİ

Rapor sırasında doktorla yalnız bırakılan şüpheli hastaneden kaçtı. Hastaneden kaçan şüpheli hastanenin karşısındaki bir eve izinsiz zorla girdi.

EV SAHİBİ POLİSİ ARADI

Ev sahibi durumu polis ekiplerine haber verdi. Polis ekiplerini gören şüpheli camdan sarkarak kaçmaya çalıştı.

EVİN CAMINDA ASILI KALDI

Polislerin ve vatandaşların bacaklarından tutmasıyla şüpheli evin camında asılı kaldı. Kelepçesi açılan şüpheli bir dükkanın tentesinin üzerine düştü.

BİR VATANDAŞ ŞÜPHELİYİ DARP ETTİ

Mahalle sakinleri tenteden aldıkları şüpheliyi, polis ekiplerine teslim etti. Şüphelinin pencereden atlamaya çalıştığı esnada H.D.(45) tarafından darp edildi.

ZANLININ 42 SUÇ KAYDI ÇIKTI

42 adet suç kaydı olduğu öğrenilen şüpheli M. C. A, emniyetteki işlemlerinin ardından Anadolu Adalet Sarayı'na götürüldü.

ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKILDI

Savcılık ifadesinin ardından hakimliğe sevk edilen şüpheli, 'cinsel taciz' suçundan adli kontrolle serbest bırakıldı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 71
  • cemil 3 ay önce Şikayet Et
    19 yaşında 42 dosya ve salıverilme, böylelerini sokağa salacaklarına versinler güneydoğuya askeriyeye tuvalet temizliği yaptırsınlar 1 yıl 2 yıl
    Cevapla
  • Umut Yıldız 4 ay önce Şikayet Et
    adam türkiyedeki bu hukukla, bu adalet , yargı sistemiyle. 1000 defa aynı ayrıcalığı tekrar eder. 42 de bişey olmamış çünki. Adaletin altını oymaya devam. Sistem suçlunun yanında
    Cevapla
  • Furkan 4 ay önce Şikayet Et
    Madem bırakacaksınız neden kaçması engellendi. Umarım onu yakalayan ev sahibi ve mahalleli suçlanıp hakim karşısına çıkarılmaz. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz. Taşlar bağlanmış köpekler salıverimiş. Hukuku katleden yargı mensupları, İnşallah siz de mağdur olursunuz da derdinize çare bulamazsınız.
    Cevapla
  • serkan 4 ay önce Şikayet Et
    yani ben şimdi gece milletin evine girsem eşyalarını çalsam ve bunu 42-60-80-100 vs... yapıp meslek haline getirsem ceza almıyormuyum eee ozaman ben neden asgari ücretle çalışayım ki bu işi yapar zengin olurum kıza yoldan
    Cevapla
  • Sultan Süleyman 4 ay önce Şikayet Et
    Böyle olaylarda polisin bu gibi suç makinelerine karşı yapacağı tek iş yukarı çekerken elinden kayması ve o tentenin kapatılmasıydı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...