Şehitler üzerinden provokasyon yapanlar tespit edildi

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerlerimiz üzerinden provokatif paylaşım yapan 126 hesap yöneticisi ve kullanıcısı tespit edildi. Yurt içinde tespit edilen 14 şüpheli yakalandı.

GİRİŞ 14.01.2024 09:55 GÜNCELLEME 14.01.2024 09:55
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Açıklamayı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptı.

Yerlikaya, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerlerimiz üzerinden provokatif paylaşım yapan, terör örgütlerini öven ve yanıltıcı bilgi yayan 126 hesap yöneticisi ve kullanıcısının tespit edildiğini açıkladı.

104 şüphelinin yurt dışında olduğu belirlendi ve haklarında adli işlem başlatıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele, Güvenlik Daire Başkanlığı ve Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlıkları koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında yurt içinde tespit edilen 22 şüpheliye düzenlenen operasyonda 14'ü yakalandı. 8'ini arama çalışmaları devam ediyor.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • aksaray 3 ay önce Şikayet Et
    şehitlerimiz üzerinden vatanımıza milletimize hakaret edenlerin çoğu Atatürkçü zihniyet taşıyan insanlar.
    Cevapla
  • Hakikat 3 ay önce Şikayet Et
    provokasyon yapanlar vatan haini muamelesi gorsun.TCK'nda karsiligi ne ise o maddelerden yargilansin.Devlet,ucretli Av.gorevlendirmesin.
    Cevapla
  • Mehmet 3 ay önce Şikayet Et
    Sadece bunların değil tüm hdp lilerin ve onlara oy verenlerin vatandaşlıktan çıkarılmaları lazım.Istediğin kadar terörle mücadele et savunma sanayide istediğin kadar çok şey yap gün gelip bunlar bu nufus artışıyla iktidar olursa o zaman onların yapacaklarını düşünemiyorum
    Cevapla
  • mert 3 ay önce Şikayet Et
    omürboyu ceza almış azili katillerin koğuşlarina gönderin
    Cevapla
  • Ziyaretçi 3 ay önce Şikayet Et
    Klavye başında provokatörlük, vatan hainliği ve din düşmanlığı yapanlara en ağır cezalar verilmelidir. Cezalar caydırıcı olmaktan çok çok uzaktır. Güvenlik güçlerimize ihbar yapılabilecek linklerin sosyal medyada duyurularının yapılması da elzemdir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi
İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara indi