Türkiye kamuoyunda ortak görüş: İsrail’in hedefi Anadolu toprakları!

Ortadoğu'nun çıbanı İsrail'in kanlı saldırıları bütün dünyanın tepkisine rağmen durdurak bilmezken, siyonist rejimin Türkiye üzerindeki kirli emellerine ilişkin çarpıcı bir araştırma yayınlandı.

GİRİŞ 16.01.2024 18:34 GÜNCELLEME 16.01.2024 18:48
Bu Habere 142 Yorum Yapılmış

Terör devleti İsrail’in Gazze’de 100 günü aşan soykırım saldırıları devam ediyor. İsrail Başbakanı Netanyahu’nun, tahrif edilmiş Tevrat’taki Yeşaya kehanetini işgal ordusuna işaret ettiği terör operasyonlarında İsrail’in “arzı mevud-vaat edilmiş topraklar”, “Büyük İsrail” gibi kirli emelleri sürekli tekrarlanıyor. Türkiye’nin Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu topraklarının bir kısmını da kapsayan arzı mevud hayaline ulaşmak için kanlı ve kirli faaliyetler icra ettiği belirtilen İsrail’in bu yöndeki hedefi, Türkiye kamuoyunda da geniş yankı buluyor.

SİYONİSTLERİN GÖZÜ ANADOLU TOPRAKLARINDA!

Areda Survey araştırma şirketi, İsrail’in Türkiye toprakları üzerindeki hedeflerini vatandaşlara sordu. Ülke genelinde 2 bin 94 kişinin katılımıyla gerçekleştirdiği araştırmada çarpıcı sonuçlar yer aldı.

Terör devleti İsrail’in kadim Anadolu coğrafyası üzerindeki lanetli planlarına ilişkin vatandaşların görüşüne başvuran Areda Survey’in anketine katılan her 10 kişiden 8’inin, siyonist rejimin Türkiye topraklarında gözü olduğu görüşünü paylaştı.

Ankette “Sizce İsrail’in Türkiye’nin topraklarında gözü var mıdır?" sorusuna katılımcıların yüzde 81,6’sı “Evet” cevabını verdi.

Türk halkında İsrail’in “Vadedilmiş Topraklar” anlayışıyla hareket etmediğine inanların oranı ise %18,4’te kaldı.

BM’YE GÜVEN YOK

Ankette İsrail’in Gazze saldırısındaki gerçek amacının yüzde 81,1 ile Gazze’yi işgal etmek olduğunu belirten Türk halkı, Amerika ve Avrupa’nın İsrail’e destek vermesinin asıl nedenini ise yüzde 77,9 ile ülkelerin kendi çıkarlarını korumak olarak ifade etti. Ayrıca, katılımcıların yüzde 80,7’si dünya barışı ve adaletini sağlamak için Birleşmiş Milletler dışında yeni bir yapıya ihtiyaç olduğu fikrini paylaştı.

KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 142
  • mehmet bozkurt 3 ay önce Şikayet Et
    Artık bizim misaki milli sınırların dışına çıkma vakti gelmiş kıbrıs tamamı suriye tamanı ırak tamamı uzatmadan
    Cevapla
  • Gültepeli bjk 3 ay önce Şikayet Et
    Cesaretleri varmıı paçaları yiyorsa yürek yedilerse gel ne olursan ol yine gel gözümüz yollarda kaldı kalleş korkaklar
    Cevapla
  • gül bülbül 3 ay önce Şikayet Et
    cesaretleri varmıki türke silah sıksınlar o sıkar biraz
    Cevapla
  • eyyüp 3 ay önce Şikayet Et
    İlleki israil ile savaşacağız fakat ne Abd ne Rusya nede Çin ve Hindistan kalır dünyada insan sayısı yüzde bir kalır
    Cevapla
  • İsotçu Urfalılar 3 ay önce Şikayet Et
    Urfaya gelin size acı bi urfa isodu yedirelim.:) Tek vatan Tek devlet tek bayrak tek millet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü