Eskişehir'de kullanılmayan iki katlı bina çöktü

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde yıllardır kullanılmayan iki katlı betonarme bina çöktü.

GİRİŞ 19.01.2024 10:01 GÜNCELLEME 19.01.2024 10:38

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde Sütlüce Mahallesi Uluzafer Caddesi'nde Kadem Gözen'e ait yaklaşık 70 yıllık iki katlı boş binanın çöktüğünü gören komşular, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu.

Olay yerine polis, itfaiye, doğal gaz ve elektrik ekipleri sevk edildi. Bitişik nizam olan betonarme binanın doğal gaz ve elektrik bağlantıları kesildi. Polis ekipleri de binanın içinde kimsenin bulunmadığını belirledi.

Ev sahibinin oğlu Mustafa Gözen (64), gazetecilere, tek katlı binanın üzerine 30 yıl önce ikinci katın yapıldığını söyledi.

Olayı komşuların kendisine telefonla haber verdiğini belirten Gözen, "Bu bina 10 yıldır kullanılmıyordu. Üzerinde çatlak falan yoktu ama eski bir binaydı. Depo olarak kullanıyorduk, sadece girip çıkıyorduk." dedi.

Enkazının bir bölümü yola doğru çöken binanın çevresinde güvenlik önlemi alan ekiplerin çalışması sürüyor.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti