''Kilis'e roket düştü'' iddiasına yalanlama

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan, “Kilis'e roket düştü” iddiasını yalanladı.

''Kilis'e roket düştü'' iddiasına yalanlama
''Kilis'e roket düştü'' iddiasına yalanlama
GİRİŞ 22.01.2024 01:49 GÜNCELLEME 22.01.2024 04:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, sosyal medya hesaplarından paylaşılan, "Kilis'e roket düştü" iddiasının gerçek dışı olduğunu duyurdu.

"BİR ROKETİN KİLİS'E İSABET ETMESİ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR"

İletişim Başkanlığı sosyal medya üzerinden yayımladığı mesajda şu açıklamalara yer verdi:

Bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan, "Kilis'e roket düştü" iddiası doğru değildir. Suriye'de bulunan PKK/YPG terör örgütlerine yönelik operasyonlar kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri, Çok Namlulu Roketatarlarla (ÇNRA) terör noktalarını hedef almaktadır. Operasyonlar öncesi veya sonrasında Suriye tarafından ateşlenen herhangi bir roketin Kilis'e isabet etmesi söz konusu değildir. Asılsız iddialara itibar etmeyiniz.

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • fatih söylemez 3 ay önce Şikayet Et
    boş ve yalan haber yapanlara karşı cezalar artmıştı ama hala devam ediyor.... cezaların boyutları tekrar gözden geçirilmesini tavsiye ediyorum...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi