Başkan Fatma Şahin müjdeyi verdi! Türkiye'de bir ilk olacak

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin bugün Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) fabrika çalışanları ve Mütercim Asım ile Şıhcan Caddeleri’ndeki esnaf ile buluştu.

Başkan Fatma Şahin müjdeyi verdi! Türkiye'de bir ilk olacak
Başkan Fatma Şahin müjdeyi verdi! Türkiye'de bir ilk olacak
GİRİŞ 23.01.2024 21:23 GÜNCELLEME 23.01.2024 21:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’ni (OSB) ve Gaziler, Mütercim Asım ile Şıhcan Caddeleri’ni ziyaret ederek fabrika çalışanları ve esnaflarla bir araya geldi.

Başkan Şahin, fabrika ziyaretinde işçilere yaptığı sunumda yeni hayata geçirilecek projelerden biri olan Gaziantep OSB Travmatik Acil Durum Hastanesi hakkında bilgi verdi. Sağlık Bakanlığı’yla görüşmelerin ardından onayın alındığını belirten Başkan Şahin, iş sağlığı ve güvenliği açısından önemli olan projenin OSB için büyük yarar sağlayacağını sözlerine ekledi.

BAŞKAN ŞAHİN İŞÇİLERLE ÖĞLE YEMEĞİ YEDİ

Başkan Şahin ziyaretinde işçilerle öğle yemeği yedi, sohbet etti. Yemek sonrası Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerle ilgili sunum gerçekleştiren Başkan Şahin, önemli başlıkların yer aldığı projelerle ilgili bilgiler verdi. Sunumun sonunda çalışanların sorularını da yanıtlayan Şahin, talepleri dinledi.

Fabrika ziyaretinin ardından Başkan Fatma Şahin ve teknik ekibi, şehrin alışveriş ve tarihi noktalarından olan Gaziler, Mütercim Asım ile Şıhcan Caddeleri’ne geçti. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Şahin, görüş ve önerileri aldı.

FIRAT’IN SUYU OSB’YE GETİRİLECEK

Başkan Fatma Şahin, fabrikada yaptığı sunumunda kentin gelişmesinde en önemli noktalardan birinin OSB olduğunu vurgulayarak, “Burada yüzlerce fabrika var. Organize Sanayi Bölgesi’ne Fırat Nehri’nden 55 kilometre boru döşenerek su getirilecek. 50 megavat güneş enerjisi santrali yapılacak ve böylece suyun terfisi için kullanılacak elektrik maliyetini azaltacak. Organizeye gelen su Fırat’tan gelince de şehrin suyu rahatlayacak” dedi.

Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği hizmetlere dair sunumda bilgiler veren Şahin, aralarında Gaziray, Düzbağ Projesi, 15 adet katlı kavşak, 127 köprü, tünel ve sanat yapısı, Güneyşehir ve Kuzeyşehir konut çalışmaları, yol ve asfalt çalışmaları, kentsel dönüşüm çalışmaları, BÜSEM, Gaziantep Et Hali ve Borsası, yeşil şehir kapsamında yapılan parkların da bulunduğu, tamamlanan büyükşehir projelerini sunumla anlattı. Öte yandan Şahin, deprem bölgesinde yapılan çalışmalar, sağlık hizmetleri, GASMEK ve eğitim destekleri, Aile Akademisi, Müzeyyen Erkul Bilim Merkezi, spor tesisleri ve bisiklet dağıtımı ile bilgileri de paylaştı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Adam 3 ay önce Şikayet Et
    Bu hafta konya ya karaman a gittim otobüse bindim nekadar dedim ama gülmeyin şaşmayın 1.75 kuruş dediler..kartım yok dedim para verdim almadılar emekli polis memuru olduğumu söyledim zaten emekli polise bedava deldiler su fiyatını sordun 1 metre küp 6000 TL dediler Antep'te 15000 bin dedim.durumcuye gittim bir tavuk döner yedim 40 TL verdim.ev aradım kiralar 1000 TL ile 9000 TL arası ..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ermeni vahşetinde yeni delil! Haritalar ortaya çıktı...500 bin Türk öldürüldü
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik