Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Başkent Kulisi'nde

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Acet’in hazırlayıp sunduğu Başkent Kulisi programının bu haftaki konuğu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan olacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Başkent Kulisi'nde
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Başkent Kulisi'nde
GİRİŞ 26.01.2024 10:45 GÜNCELLEME 26.01.2024 10:52
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in hazırlayıp sunduğu Başkent Kulisi siyaset dünyasındaki önemli gelişmeleri ekrana taşımaya devam ediyor. Başkent Kulisi programının bu haftaki konuğu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan olacak.

Siyasette yaşanan tüm gelişmelerin nabzını tutan program Başkent Kulisi'nde, siyaset gündeminde yaşananlar ele alınırken Türkiye’nin iç ve dış meseleleri Mehmet Acet'in moderatörlüğünde masaya yatırılıyor.  Başkent Kulisi'nin bu haftaki konuğu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, "Emeklilere ilişkin hayata geçirilecek yeni çalışmalar var mı? 5 bin lira desteği bu sene de gündeme gelir mi? Emekli aylıkları nasıl belirleniyor, neden sürekli tartışma konusu oluyor? Asgari ücret artışı ve asgari ücret desteği, ara eleman ihtiyacı ve kayıt dışı çalışmayla mücadelede atılacak adımlar nasıl olacak? İşsizlik sigortası kanununda yeni ne gibi düzenlemeler var? " sorularını yanıtlayacak.

Siyasi gelişmelerin, toplumsal olayların ve ülke gündeminin masaya yatırıldığı Başkent Kulisi her Pazar 11:45'te Kanal 7 ekranlarında…

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 17
  • Rukiye Sayan 3 ay önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım Bizler zorunlu emekli mağduru kamu işçileriyiz.İsteğimiz dışında genç Yaşta zorunlu olarak emekli edildik.Zorunlu emeklilik kaldırıldığına göre İŞE İADE edimeyi bekleyen ZEM mağdurlarıyız.
    Cevapla
  • Bozkırlı 3 ay önce Şikayet Et
    Kamu Şefleri 3600 Ek Gösterge mağduru eski Çalışma Bakanımız Sayın Vedat Bilgin tasarı hazır TBMM'de görüşülecek dedi Sayın Bakanımız bir çalışma varmı Sayın Cumhurbaşkanımız sözü yerine ne zaman getirilecek
    Cevapla
  • koyulhisarlı 3 ay önce Şikayet Et
    sayın bakanım Vedat bilginin söz verdiği esnafın beklediği bağkur tescil ne oldu 04 10 2000
    Cevapla
  • konya 42 3 ay önce Şikayet Et
    sayın bakanım verilen sözlerin tutulmasını ,ssk bağkur eşitlemesi bekliyoruz.SAYGILARIMLA
    Cevapla
  • Emekli Memur 3 ay önce Şikayet Et
    HAKSIZLIK GİDEREK BÜYÜYOR 2023 yılı 8.077.00 tl - 2024 yılı 12.120.00 tl Önce bu adaletsizliği Yediğiniz hakkımızı verin. İsmi Adalet olan bir partinin haksızlığı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şampiyonlar Ligi yarı finali yıldızlar geçidi: 1.2 milyar euroluk kadro
Tokat'ta erkek öğrencilere peçe takıp etek giydirdiler! MEB soruşturma başlattı