Terör örgütüne büyük darbe vuruldu! Çok sayıda terörist öldürüldü

MSB: Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak için taciz ateşi açan 13 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hale getirildi.

Terör örgütüne büyük darbe vuruldu! Çok sayıda terörist öldürüldü
Terör örgütüne büyük darbe vuruldu! Çok sayıda terörist öldürüldü
GİRİŞ 31.01.2024 11:24 GÜNCELLEME 31.01.2024 11:31
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Yurt içi ve sınır ötesi operasyonlar hız kesmeden devam ediyor.

13 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak için taciz ateşi açan 13 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi." denildi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 44
  • KASIM HOCA 2 ay önce Şikayet Et
    Allahım necip Türk milletini koru kolla ,askerimize ve polisimize güç kuvvet ver,Atatürkçü görünümlü bölücülere lawrence görünümlü dindarlara (dinsiz işbirlikçi) fırsat verme
    Cevapla
  • Tc meclisine 2 ay önce Şikayet Et
    Mecliste kursuyu kurtarin önce
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    ateşleri bol olsun.
    Cevapla
  • yazı/yorum 2 ay önce Şikayet Et
    başlık için teşekkürler Haber 7, öldürüldü doğru ifade. etkisiz hale getirildi olmaz bu leşler için
    Cevapla
  • bizmüslümanız 2 ay önce Şikayet Et
    durmayın arslanlar durmayın..yarın ilk puslu sisli havada yine üstümüze gelip yine turkıyeyı yasa boğacaklar..durmayın arslanlar ..öldürün bunları sağ bırakmayın hiçbirini...güzel günler yakındır artık..içişleri,milli savunma dışişleribaşkanlık vb.durmadan bunlara saldırmamız lazım ..bakın söylüyum 24 saat bunlara uyku vermeden dewamlı saldırarak oraları mezarlık haline çevirmeliyiz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gurur projeleri okullarda ders olarak anlatılacak
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı