79 gündür aranan adamın akıbeti belli oldu! Ailesi sinir krizi geçirdi

79 gündür aranan Hasan Hüseyin Çelik'in cinayete kurban gittiği öğrenildi. Acı haberi alan aile canlı yayında sinir krizi geçirdi.

GİRİŞ 02.02.2024 16:50 GÜNCELLEME 02.02.2024 17:01
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ankara'da yaşayan evli ve iki çocuk babası Hasan Hüseyin Çelik, 15 Kasım 2023 tarihinde aracıyla birlikte sırra kadem bastı. Çelik'in ailesi de Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurarak yardım istedi. 79 gündür aranan Çelik'in öldürüldüğü ortaya çıktı.

BABA ACISIYLA KAHROLDU

Müge Anlı canlı yayında cinayeti açıklarken Çelik'in kızı ve eşi sinir krizi geçirdi. Çelik'in aracını satmaya çalışan şüphelilerden Yasin, cinayeti itiraf ederek günlerdir kayıp olan adamın Mert isimli bir kişi tarafından öldürüldüğünü söyledi. Cinayeti işleyen Mert'in daha önce Çelik'in kızı ile nişanlı olduğu iddia edildi. Çelik'in kızı Şerife ise nişanlılık iddiasını kesin bir dille yalanladı. Şerife ile 2 yıldır evli olan eş Uğur Çiçek ise söylentileri reddetti.

"YASİN, HASAN'IN 600 BİN TL PARASINI SEVGİLİSİYLE HARCAYIP TATİL YAPMIŞ"

Cinayetle ilgili detayları anlatan Müge Anlı, sözlerine şöyle devam etti: "Ortada bir araç var ve değerinden daha ucuza satılmaya çalışılıyor. Yasin'in evinde yapılan aramada Çelik'in telefonu, banka kartları ve bir silah bulunuyor. Hasan Hüseyin'in kimliği de orada bulunuyor. Şüphelilerden Yasin bir araç kiralamış ve Hüseyin'in telefonunu da yanında gezdirmiş. Bu telefonla da 3 kez İstanbul'a gelmiş. Hasan Hüseyin'in hesabında 440 bin TL para varmış. Yasin bunun üzerine 250 bin TL de kredi çekmiş. Toplamda 600 bin TL para harcamış. Yasin bu parayla sevgilisine bilgisayar almış, kızla tatil yapmış."

"MERT CEZAEVİNDEN İZİNLE ÇIKARAK CİNAYETİ İŞLEMİŞ"

Hasan Hüseyin'in telefonunda mobil bankacılığa girerek harcamaları yapmış babasına da para göndermiş. Yasin, Hasan Hüseyin'in telefonu ve kartlarını kendisine kuzeni Mert'in verdiğini söylemiş. Harcamaları yapan Yasin, cinayeti işleyen de Mert. Mert'in daha önce bir cinayet geçmişi var ve açık cezaevindeymiş. İzinli olarak çıkmış sonra cinayeti işleyip geri dönmüş. Mert cinayeti işlemiş ve yakarak yok etmek istemiş. Yasin bir de Hasan Hüseyin'in cansız bedeninin olduğu yerini de göstermiş."

 

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 9
  • Adalet nerdesin 2 ay önce Şikayet Et
    Şu rezalete bakar mısınız? Katil hapisten izinle çıkıyor ve tekrar adam öldürüyor. Böyle saçma bir adalet sistemi, kanunlar ile bu ülke de canımız can güvenliğimiz bir ipliğe bağlı. Gözümüzün nuru Şeriatımız olsaydı, o katil çoktan öldürülmüştü ve bir hayat boşuna gitmemiş olurdu.
    Cevapla
  • cevat 2 ay önce Şikayet Et
    Cinayeti Mert işliyor kartları telefonu kuzeni Yasine veriyor sonra mapushaneye geri dönüyor!! paraların keyfini Yasin çıkarıyor!!!! NEDEN??Çok saçma geldi.Yasinin uydurması gibi
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    bu idam ne zaman gelec3k
    Cevapla
  • ümmet 2 ay önce Şikayet Et
    İdam
    Cevapla
  • büsrali 2 ay önce Şikayet Et
    Türkiyede Adalet sistemi tam laçka,Adalet diye bir şey yok,polisler bile adalet sisteminden şikayetçi,yakalanan suçlu 2 gün sonra elini kolunu sallayarak geziyor,türkiyede suç işlemek değil suç işlememek ayıp, göğsünü gere gere gezmek için enaz iki üç cinayet işlemek gerekiyor ki Dayı belli olsun.Yazık çok yazık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler
Naci Görğür, 'şakası yok' diyerek açıkladı: 'Buralar 9 şiddetine maruz kalacak'