Kaybolan karısına ait öyle bir şeyle yayına çıktı ki Müge Anlı bile şaşırdı

36 gündür aranan eşi için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına gelen Ramazan Bey’in elindeki bardak, ünlü sunucuyu bile şaşkına çevirdi.

Kaybolan karısına ait öyle bir şeyle yayına çıktı ki Müge Anlı bile şaşırdı
Kaybolan karısına ait öyle bir şeyle yayına çıktı ki Müge Anlı bile şaşırdı
GİRİŞ 08.02.2024 16:48 GÜNCELLEME 08.02.2024 16:48

Uzun zamandır Atv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Müge Anlı her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bu defa Gülseren Hanım'ın anlattıkları damga vurdu.

CANLI YAYINDA ŞOKE EDEN ANLAR

41 yaşındaki 3 çocuk annesi kızını aramaya gelen Gülseren Hanım damadından şüphelendiğini söyleuyerek Müge Anlı'dan yardım istedi.

Damadı tarafından tehdit edildiğini söyleyen Gülseren Hanım kızının hayatından şüphe ettiğini söyledi.

Müge Anlı Gülseren Hanım'a damadının da kızını aradığını söyledi ve Ramazan Bey canlı yayına çıktı.

36 gündür kayıp olan Ümmü Yıldırım'ın eşi Ramazan Bey'i de stüdyoya davet eden Müge Anlı, Ramazan Bey'in eşine ait sakladığı şeyi görünce çok şaşırdı.

Ramazan Bey eşini kendisinin de aradığını ve eşinin son içtiği ve yarım bıraktığı kahve bardağını da sakladığını söyledi.

Canlı yayına kahve bardağını da getiren Ramazan Bey'e Müge Anlı ise 'Allah akıl fikir versin' diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

 

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit