Kadıköy'de torununu tramvayın altından kurtaran babaannenin acı ölümü

İstanbul Kadıköy'de yaşanan acı olayda, 4 yaşındaki torununu tramvayın altında kalmaktan son anda kurtaran İlgün Çölege, tramvayın altında kalarak hayatını kaybetti.

GİRİŞ 09.02.2024 03:33 GÜNCELLEME 09.02.2024 09:48
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Olay, akşam saatlerinde Bahariye Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 4 yaşındaki torunu Adem Ç. ile beraber cadde üzerinde yürüyen İlgün Çölege(64), bir anda tramvay yoluna giren 4 yaşındaki torunu Adem Ç.'yi son anda tramvayın altında kalmaktan kurtardı.

TORUNUNU KURTARDI, KENDİSİ HAYATINI KAYBETTİ

Torununu kurtaran Çölege tramvayın altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından tramvayın altından çıkarılan kadın, sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çölege yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Korunu ise hafif yaralandı.

'BABAANNE ÇOCUĞU İTTİ, KENDİNİ KURTARAMADI'

Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri olay yerinde çalışma yaptı. Yaşananları anlatan Ayhan Erek, "Tramvay gelirken çocuk aniden tramvayın yoluna fırladı. Bunu gören babaanne, çocuğu itti. Kendini kurtaramadı. Tramvayın altında 4-5 metre sürüklendi. Sonra tramvay durdu. Ambulans geldi. Torunu hafifti. Çocuk hafifti. Tramvayın altında kalmadı" dedi. 

KAYNAK: DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    olsa olsa bizim memlekette olur bunlar,,, adam gibi önlem alınsa,,, yazık,,, çoğu yer aynı çocuk hayvan vesaire bunlar ne bilsin kuralı,,, ama esas kural bilmeyen davarlar ortada rastgele bir düzen
    Cevapla
  • memo 2 ay önce Şikayet Et
    saçma sapan araç arkasına bari vagon koysaydınız.
    Cevapla
  • yasin 2 ay önce Şikayet Et
    tramvay sürücüsü neye bakıyormuş
    Cevapla
  • adam 2 ay önce Şikayet Et
    Süs olsun diye can almış Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • eyvah 2 ay önce Şikayet Et
    tramvaylar yasaklanmalı çünkü hiç bir güvenlik duvarı yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı