Bakanlıktan "16 yaşındaki kız çocuğu" paylaşımına ilişkin açıklama

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bir sosyal medya hesabından yapılan "16 yaşındaki kız çocuğu zorla evlendirilecek" paylaşımının ihbar kabul edildiğini ve paylaşıma konu çocuğun devlet korumasına alınacağını bildirdi.

Bakanlıktan "16 yaşındaki kız çocuğu" paylaşımına ilişkin açıklama
Bakanlıktan "16 yaşındaki kız çocuğu" paylaşımına ilişkin açıklama
GİRİŞ 11.02.2024 22:53 GÜNCELLEME 11.02.2024 23:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bakanlıktan, bir sosyal medya hesabı üzerinden yapılan "16 yaşındaki kız çocuğu zorla evlendirilecek" başlıklı paylaşımlara ilişkin açıklama yapıldı.

İhbar kabul edilen paylaşımın hemen ardından İstanbul İl Müdürlüğü ekiplerinin ve emniyet birimlerinin ivedilikle harekete geçtiği belirtilen açıklamada, "Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından paylaşımlara konu olan çocuk devlet korumasına alınacak, hukuki süreç bakanlığımızca takip edilecektir." ifadesi kullanıldı.

KAYNAK: AA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 3
  • Müslim 2 ay önce Şikayet Et
    Aileyi yıkma bakanlığı iş başında
    Cevapla
  • Gerçekler Acıtır 2 ay önce Şikayet Et
    Yalnız, yalan haber yapan ve yayanlar, 1 yıl 1 ay 1 hafta yada artık ne kadar olacaksa hapse atılsın, başka türlü bu işin önünü almak zor, adamlar yada kadınlar her ne ise interneti sarmışlar, tek amaçları islam ve türkiyenin batması, ispatlanmamış iddia sadece idiadır, ispatlanamazsa yalandır, hoş bunların yalandan utanır bir halleride yoktur ama en azından bir yaptırım olması şarttır.
    Cevapla
  • Ali 2 ay önce Şikayet Et
    Çıkarın şu kanunu belli yaşa gelmeden evlenenlere ve onların anne babalarına ağır cezalar verin.bu konuda merhamet etmeyin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Devlet Bahçeli'den Dünya Türkçülük Günü mesajı
Polise saldıranlar yakalandı! Aralarında ünlü fenomen de var