17 yaşındaki torundan dedeye kanlı pusu!

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, tartıştığı dedesi 74 yaşındaki Mehmet A.'yı tabancayla bacağından vuran torunu 17 yaşındaki Kadir Emre K., tutuklandı.

GİRİŞ 23.02.2024 08:35 GÜNCELLEME 23.02.2024 09:16
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

İzmir'de olay, Bayraklı ilçesi 2115 Sokak'ta meydana geldi. Kadir Emre K. ile dedesi Mehmet A. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

TARTIŞMA BÜYÜDÜ DEDESİNİ VURDU

DHA'da yer alan habere göre tartışmanın büyümesi üzerine Kadir Emre K., dedesi Mehmet A.'yı tabancayla bacağından vurarak yaraladı.

DEDE HASTANEYE KALDIRILDI

Silah sesini duyanların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Mehmet A., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

KAÇTI AMA YAKALANDI

Olayın ardından kaçan Kadir Emre K. ise polis tarafından yakalandı. Kadir Emre K., Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.

OLAY KAMERADA

Mehmet A.'nın, tartıştığı torunu Kadir Emre K. tarafından tabancayla bacağından vurulduğu anlar da güvenlik kamerasına yansıdı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliye sevk edilen Kadir Emre K., tutuklandı.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 39
  • tekin 2 ay önce Şikayet Et
    direk idam edeceksin bu yasinda bunu yapan yarin katliam yapar bes yasi uzeri kimse cocuk degil suc var ise en agir ceza alacak
    Cevapla
  • Genel izleyici 2 ay önce Şikayet Et
    Dizilerdeki abilerinden öyle gördüler çünkü, şimdi bir de nam salmış oldu. Artık havasından yanından geçilmez herhalde.
    Cevapla
  • neofly34 2 ay önce Şikayet Et
    İzmir nasıl bşr memleket yaa
    Cevapla
  • Maalesef 2 ay önce Şikayet Et
    Kanunlara göre çocuk diye ilk duruşmada salıverilecek.Müslüman Türkiyeye ,hıristiyan İtalyadan alınan ceza kanunları dar geliyor,değiştirin bu gömleği bize uymuyor.Kısas idam istiyoruz.
    Cevapla
  • anka 2 ay önce Şikayet Et
    kısasa kısas
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
NATO'dan Rusya'yı çıldırtacak Ukrayna duyurusu! Üyeliği resmen ilan ettiler!
İmamoğlu her şeyi paylaştı bir tek Eda'yı paylaşmadı