YÖK Başkanı Özvar, Edirne Valisi Sezer'i ziyaret etti

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Edirne Valisi Yunus Sezer'i ziyaret etti.

YÖK Başkanı Özvar, Edirne Valisi Sezer'i ziyaret etti
YÖK Başkanı Özvar, Edirne Valisi Sezer'i ziyaret etti
GİRİŞ 23.02.2024 11:49 GÜNCELLEME 23.02.2024 11:49

Sezer, Özvar ile Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) üyesi rektörleri makamında ağırladı.

Ziyarette, Trakya Üniversitesine ek bina yapılarak tüm Balkanlar'a hizmet verecek şekilde genişletilmesi, üniversite bünyesinde ziraat teknolojileri birimi ile Balkanlardaki çalışmaların da yürütüleceği YÖK Başkanlığı makamının açılması konuları görüşüldü.

Sezer, ziyaret anısına Özvar'a Edirnekari süslemeli çiniye işlenen Selimiye fotoğrafı armağan etti.

YÖK Başkanı Özvar'a ziyarette Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz, Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Taşan ile YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Naci Gündoğan eşlik etti.

Özvar, programı kapsamında TÜB 22. Üst Kurulu ile Trakya Üniversitesi Senato toplantılarına başkanlık edecek, öğrencilerle buluşacak.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'nin 'özgürlük' anlayışını Siyonistler belirliyor!
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü