Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Antalya'da diplomasi trafiği

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bugün başlayan 3. Antalya Diplomasi Forumu (ADF) münasebetiyle birçok mevkidaşı ile Antalya'da görüştü. Bakanlık, görüşmelere dair kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Antalya'da diplomasi trafiği
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Antalya'da diplomasi trafiği
GİRİŞ 02.03.2024 00:32 GÜNCELLEME 02.03.2024 00:32
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bakanlığın, X sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre, Bakan Fidan, 3. Antalya Diplomasi Forumu vesilesiyle Slovakya Dışişleri ve Avrupa İşleri Bakanı Juraj Blanar, Ruanda Dışişleri ve Uluslararası İş Birliği Bakanı Vincent Biruta ve Vatikan Devletlerle İlişkiler Sekreteri (Dışişleri Bakanı) Başpiskopos Paul Richard Gallagher ile görüştü.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    İsrail korkmustur. Sonuc ne ne degisiyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi