Hande Yener ve Nilgün Belgün'ü şoke eden olay! Savcılığa koştular

Popçu Hande Yener ile oyuncu Nilgün Belgün dolandırıldıklarını sosyal medya hesaplarından duyurdu. Ünlü isimler, savcılığa şikayette bulundu.

Hande Yener ve Nilgün Belgün'ü şoke eden olay! Savcılığa koştular
Hande Yener ve Nilgün Belgün'ü şoke eden olay! Savcılığa koştular
GİRİŞ 04.03.2024 14:40 GÜNCELLEME 04.03.2024 14:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Popçu Hande Yener ile oyuncu Nilgün Belgün, dolandırıcıların hedefi oldu. Dolandırıcılar her iki ünlü ismin adını kullanarak insanlardan para istedi.

İki ünlü isim, sosyal medya hesaplarından açıklama yaparak takipçilerine uyarıda bulundu.

Nilgün Belgün kendisine ait olmayan bir numaradan arkadaşına gönderilen "Canım Nilgün Belgün ben, nasılsın?' şeklindeki mesajın ekran görüntüsünü Instagram hesabından paylaştı. Paylaşımında "Duyuru! Bu numara bana ait değildir. Benim adımı kullanarak başkalarını arayan bu şahsa asla cevap vermeyin' ifadelerini kullandı.

SAVCILIĞA ŞİKAYETTE BULUNDU

Hande Yener de kendisiymiş gibi mesaj atılan numaranın ekran görüntüsünü paylaştı. Yener, "Benim adıma bir telefon numarası üzerinden yakınlarıma WhatsApp'tan mesajlar atılıyor. Lütfen itibar etmeyiniz. Savcılığa şikayette bulundum' mesajını yazdı ve soluğu savcılıkta aldı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • gülşenicardiyener 1 ay önce Şikayet Et
    Handeyi dolandıranların allah bin türlü cezasını versin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel'i kabulüne ilişkin açıklama
Biden'dan Filistin'e destek gösteri hakkında açıklama