İETT otobüsü dehşet saçtı: 6 yaralı

Sultanbeyli'de İETT otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı.

İETT otobüsü dehşet saçtı: 6 yaralı
İETT otobüsü dehşet saçtı: 6 yaralı
GİRİŞ 09.03.2024 03:37 GÜNCELLEME 09.03.2024 03:37
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İddiaya göre, ara sokaktan çıkan Ferhat Kaya yönetimindeki otomobil, Bayram Uçan yönetimindeki İETT otobüsüne çarptı.

OTOBÜS KAZASI NEDENİYLE 6 VATANDAŞ YARALANDI

Çarpmanın şiddetiyle otomobildeki 4 kişi ile otobüste bulunan yolculardan 2'si yaralandı. Bu sırada, otomobilde bulunan yaralılardan biri, bulunduğu yerde sıkıştı.

İhbar üzerine kaza yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobilde sıkışarak yaralanan bir kişiyi kurtarmak için çalışma başlattı.

Araç içerisinde sıkışan yaralı, ekipler tarafından bulunduğu yerden çıkarılarak ambulansa konuldu. Diğer yaralılar da ambulanslara alınarak hastaneye kaldırılırken, hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

OTOBÜS ŞOFÖRÜ İFADEYE ALINDI

Kazayı yara almadan atlatan İETT otobüsü şoförü Bayram Uçan, ifadesi alınmak üzere ekipler tarafından polis merkezine götürüldü.

Kaza nedeniyle otomobil kullanılmaz hale gelirken, otobüsün camlarının kırıldığı görüldü. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kazanın görgü tanığı Özal Özgürbüz, “Aşağıdan gelen otomobil hızlıydı. İETT otobüsüne vurdu. Biz dükkanın önündeydik. Biz de büyük bir tehlike atlattık. 4 otomobilde, 2'si de otobüste yaralı vardı. Otobüs doluydu. Bizim dükkana da girebilirdi otobüs. Bir metre mesafe kaldı” dedi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Osmanlı Torunu 1 ay önce Şikayet Et
    Bu ne acele ve hız anlamıyorum.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    ara sokaktan otomobil hızlı çıkmış ama faciaya İETT otobüsü sebep olmuş !
    Cevapla
  • Serpil 1 ay önce Şikayet Et
    İstanbul ulaşım çöp oldu
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Ben nededim bu Ekrem seçimi kaybedeceğini yüzdeyüz bildiği için gelecek başkana daha çok borç bırakmak için zarar üstüne zarar işletecek dedim ileride göreceksiniz
    Cevapla
  • Zxxx 1 ay önce Şikayet Et
    Haberin içeriğini oku sende kul hakkını gasp ediyorsun
    Cevapla
  • Aycan 1 ay önce Şikayet Et
    Kusur belediye otobüs şöforunda değil ki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Kalleş plan deşifre oldu
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...