BBP’den pankart tepkisi

BBP Erzurum İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşçı’nın seçim afişlerinde merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun fotoğrafının kullanılmasına tepki gösterdi.

GİRİŞ 09.03.2024 13:13 GÜNCELLEME 09.03.2024 14:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

BBP’den geçtiğimiz dönem belediye başkanı seçilen ve ardından AK Partiye geçen bu dönemde de Milli Yol Partisinden aday olan Necmettin Taşçı’ya sosyal medya üzerinden tepki veren BBP Erzurum İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, “Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun iki emaneti vardır. Birincisi, Büyük Birlik Partisi, ikincisi Alperen Ocakları. 2019 yılında partimizden seçim kazanıp rücü edip AKP ye geçen, bu dönem adaylık için orada yer bulamayınca, kendisi gibi hak etmeyerek Muhsin Başkanın ismini dalda eden bir partide yer bulan ve yine şehit başkanımızı kendi ikbal ve çıkarı için kullanan kişiyi de, sebep olanları da kınıyorum. Yeter sömürdüğünüz! İnanılırlığınız yok! Muhsin başkanı; siyasi temsilcisi ve davasının neferi olarak değil, sadece bir seveni olarak yad edebilirsiniz, o da samimiyseniz! Samimiyetinizi de 2019 seçim sonrası gördük!” şeklinde paylaşımda bulundu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Hacı Dayı 1 ay önce Şikayet Et
    Adı BBP ile eşleşmiş merhum Başkan Muhsin Yazıcıoğlu'nun adını ve resmini çıkar için bu şekilde kullanmak tek kelime ile yakışmamış. Bir Erzurumlu olarak hemşerimin yaptığından utandım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
S&P, Türkiye'nin kredi notunu yükseltti!
Alex de Souza sürprizi! Anlaşma sağlandı: Süper Lig'e geri dönüyor