Böylesi pişmiş tavuğun başına gelmez: Doğum gününde 2 kez ölüm tehlikesi atlattı

Karaman'da üniversite öğrencisi genç adama doğum günü sürprizine giderken araç çarptı. Hastaneye kaldırılıp, taburcu edilen gence 1 saat sonra yeniden araç çarptı. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan genç o anları gülerek anlattı.

GİRİŞ 10.03.2024 11:38 GÜNCELLEME 10.03.2024 11:58
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kaza, dün akşam saat 22.30 sıralarında Üniversite Mahallesi İbrahim Öktem Caddesi üzerinde bulunan yurtlar bölgesinde yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü son sınıf öğrencisi olan Mücahit Süer (23), kaldığı yurda giderken yolun karşısına geçtiği sırada bir otomobil çarptı. Aracın çarpmasıyla yola savrulan Mücahit Süer, yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

1 SAAT ÖNCE DE ARAÇ ÇARPMIŞ

Kaza yerine gelen sağlık ve polis ekipleri şahsın 1 saat önce üniversitenin Güney kapı girişi önündeki kaza da yaralanan Mücahit Süer olduğunu görünce şaşırdılar.

TEKRAR TABURCU EDİLDİ

Mücahit Süer, daha sonra ambulansla 1 saat önce taburcu edildiği Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine tekrar kaldırıldı. İkinci kazasını da hafif sıyrıklarla atlatan Mücahit Süer, yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.

"2 KERE AZRAİL'DEN KURTULDUK"

Doğum gününde 1 saat arayla iki kez araç çarpması sonucu yaralanan Mücahit Süer, yaşadıklarına kendisi de gülerek, “İlk kazam doğum günü sürprizine giderken oldu. Önce orada bir vurdular. İkinci kazamda yine yurda giderken bir daha vurdular. Doğum günümde 2 kere Azrail'den kurtulduk" dedi.

KAYNAK: İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • RÜSTEM 1 ay önce Şikayet Et
    Azrail aleyhisselam gelseydi öyle pişmiş kelle gibi sıratamazdın, şu anda ölüydün.Demek ki gelmemiş.Vakti geldiği zaman sana bu sözlerini yalatır ama derhal tövbe et .
    Cevapla
  • Mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    Ya da yaya olarak biraz dikkat etsenmi acaba
    Cevapla
  • Mizah 1 ay önce Şikayet Et
    İbret almayıp sırıtan bir neslimiz var.
    Cevapla
  • vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    demekki kurallara uymayan sürücüler çoğunluğa geçmiş. devlethiç bir tedbir almıyor.
    Cevapla
  • Osmanlı 1 ay önce Şikayet Et
    Azrail daha gelmemiş. Kim kurtulmuş ki sen kurtulasın. Müsibetten ders alacağına pişkin tavuk gibi gülme. Millet sosyal maymun olmuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü
İYİ Parti'de seçim günü: Akşener veda konuşmasını yaptı