Bakırköy'deki katliam gibi kazanın ardından son dakika gelişmesi

Bakırköy'de 4 kişinin öldüğü kazayla ilgili gözaltına alınan TIR sürücüsü Mehmet F. ‘Taksirle birden fazla kişinin ölümüne sebebiyet verme’ suçundan tutuklandı.

GİRİŞ 12.03.2024 16:39 GÜNCELLEME 12.03.2024 16:46
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Bakırköy'de seyir halindeki tırın otomobilin üzerine devrilmesi sonucu 4 kişinin hayatını kaybettiği olayda tır şoförü M.F., çıkarıldığı Bakırköy Sulh Ceza Hakimliğince "taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma" suçundan tutuklandı.

NE OLMUŞTU?

Rauf Orbay Caddesi'nde Florya istikametine seyir halinde olan bir tırın dorsesi, Bakırköy Yeşilyurt Hava Harp Okulu önündeki Havuzlu Kavşağı alt geçidine çarptı.

Çarpmanın etkisiyle tır, bir otomobilin üzerine devrildi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, kazada otomobilin içerisinde bulunan 4 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

TIR SÜRÜCÜSÜ: TABELALARA DİKKAT ETMEDİM

Kaza sonrası gözaltına alınan tır sürücüsü Mehmet F., adliyeye sevk edildi. Şoförün emniyetteki ilk ifadesinde "Tabelalara dikkat etmedim. Hiçbir şey görmedim. Her şey bir anda oldu. Tır devrildi. Çok üzgünüm. Çok pişmanım" dediği öğrenildi.

CENAZELER TESLİM ALINDI

Bakırköy’de dün akşam saatlerinde meydana gelen feci kazada hayatını kaybeden aynı aileden 4 kişinin cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan yakınları tarafından teslim alındı.

2019'DA DA AYNI KÖPRÜYE ÇARPMIŞ

Bakırköy'de köprüye çarpan tırın dorsesi otomobilin üzerine devrilince 4 kişi hayatını kaybetmişti. Kazaya karışan tırın, 23 Nisan 2019 tarihinde yine aynı köprünün altından geçerken sıkışarak yan yattığı ancak şoförlerinin farklı olduğu ortaya çıktı.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 69
  • Almanya 1 ay önce Şikayet Et
    Tır sürücüleri birde daha dikkatli yavaş gitmeli malesef uçuyorlar o süratla dursan nafile. Birtürlü kavramadilar kaç tonla hareket ettiklerini.. Cana da yazık Mala da bir 5 dakika acele değil ecele gidiyorlar.
    Cevapla
  • Vay arkadaş 1 ay önce Şikayet Et
    Bu Ülkenin hayini bitmez .
    Cevapla
  • Vatandas 1 ay önce Şikayet Et
    Bu adam katildir. Kaza falan değil bu olay tamamen sürücünün kasti hareketi sonucu gerçekleşmiştir
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Tır aynı firmada kalmışsa firma sahipleri sorumlu tutulmalı yükü hem yüksek yükleyip hem de güzergahını değiştirmemek firma sahiplerinin hatasıdır
    Cevapla
  • Byrm 1 ay önce Şikayet Et
    Hiçkimse tabelalara sürekli bakamaz böyle saçmalık olurmu tır dorsesi nasıl köprüye carpar.buranın sorumlusu köprüden sorumlulardır. Standartların içerisinde olmalıdır ve bunu hiç kimse fark etmedi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...
Rekabet kızıştı, kasko fiyatları dip yaptı!