Ünlü restoran sahibinden Ekrem İmamoğlu'na tepki: Tapumuza çöktü

Balıkçı Kenan olarak tanınan Kenan Balcı, Beylikdüzü'ndeki tapulu arazisine el konulduğunu iddia etti. Dükkanının çevresini pankartlarla donatan Balcı, eski Beylikdüzü Belediye Başkanı olan CHP'li İBB Başkanı İmamoğlu'na tepki gösterdi.

GİRİŞ 12.03.2024 17:14 GÜNCELLEME 12.03.2024 17:21
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Eski Beylikdüzü Belediye Başkanı ve şimdilerde CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye'sinin (İBB) Başkanı olan Ekrem İmamoğlu hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. 

"TAPUMUZA ÇÖKTÜ"

Beylikdüzü'nde bulunan Kenan Balcı, Türkiye Deniz Canlıları Müzesi'nin bulunduğu alanın Ekrem İmamoğlu tarafından gasp edildiğini iddia ederek, "Tapumuza çöktü. Türkiye deniz canlıları müzesini yıktı. Saymakla bitmiyor. Ben AK Parti sevdalısıyım. Bizden talepleri oldu. Yerine getirmediğimiz için bize yapmadığı kötülüğü bırakmıyor. 10 tane dava açmış. Birini kazanıyoruz, bir tane daha açıyor. Balıkçı Kenan yok ediyor. Ruhsatlı yerimizin ruhsatını iptal etti" ifadelerini kullandı.

"TOPRAĞIMIZDAN ELİNİ ÇEK"

Dükkanının çevresine "Ekrem İmamoğlu toprağımızdan elini çek", "Ekrem İmamoğlu zulüm yapıyor" yazılı pankartlar asan Kenan Balcı, yetkililerden yardım istedi.

KAYNAK: İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • Karadenizli 1 ay önce Şikayet Et
    Yasa getireceksin Türk ve Müslüman olmayan hiç kimse Tepeden tırnağa devletin hiçbir kademesinde görev almayacak Bu Ülkenin öz be öz evlatları en küçük kademede Devlet memuru olunca 2 yıla yakın güvenlik soruşturması adı altında soruşturmadan geçiriliyor Bilmem anlatabildimmi
    Cevapla
  • sdf 1 ay önce Şikayet Et
    Boş yere SÜLÜN eREM demiyorum.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    BİRİSİ şöyle demiş. Evlat olsa sevilmez. Çok doğru bir söz. Tam oturmuş.
    Cevapla
  • +ekrem+ 1 ay önce Şikayet Et
    c h p li lik yapıyor c h p nin eveli nede bakarsanız görürsünüz
    Cevapla
  • Hakan 1 ay önce Şikayet Et
    En çok kime benziyor. Banker kast elliye. Hayali bir saadet zinciri oluşturmuş. Ortadan ellerini şıgırdatarak ilerliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar