Mesut Özil’den gönülleri fetheden hareket! 18 çocuğa ışık olacak!

Futbol dünyasının başarılı isimlerinden Mesut Özil, yeşil sahalara veda ettikten sonra yardım ve hayır işlerine yoğunlaştı. Depremzedeleri unutmayan Mesut Özil ve Amine Gülşe çifti Ramazan ayında gönülleri fethedecek bir yardımda bulundu.

Mesut Özil’den gönülleri fetheden hareket! 18 çocuğa ışık olacak!
Mesut Özil’den gönülleri fetheden hareket! 18 çocuğa ışık olacak!
GİRİŞ 13.03.2024 10:21 GÜNCELLEME 13.03.2024 10:21
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yaptığı hayırlar ve yardımlarla bilinen Mesut Özil, Ramazan ayında deprem bölgesinde yaşayan çocukları düşünmeyi ihmal etmedi. Mesut Özil ile Amine Gülşe çifti depremzede olan 18 çocuğun hayatları boyunca olan zorunlu eğitim masraflarını üstlendi. İşte merak edilen detaylar Mesut Özil çiftinin yaptığı o yardım!

Prenses Kate komada mı, hastalığı ne? Kesington Sarayı'ndan açıklama geldi!Prenses Kate komada mı, hastalığı ne? Kesington Sarayı'ndan açıklama geldi!

Selma Ergeç o dizi hakkında konuştu: 'Zor olmadı karar vermek...'Selma Ergeç o dizi hakkında konuştu: "Zor olmadı karar vermek..."

MESUT ÖZİL 18 ÇOCUĞA IŞIK OLACAK!

Gerek futbol hayatı aktiften gerek değilken pek çok alanda yardıma muhtaçları unutmayan Mesut Özil bu sefer de depremzedeleri düşündü.

Milyon dolarlık servete sahip o voleybolcu! Listenin başında yer alıyor...Milyon dolarlık servete sahip o voleybolcu! Listenin başında yer alıyor...

Mesut Özil ve eşi Amine Gülşe bu Ramazan ayında, asrın felaketi olan depremde ailesini ve yakınlarını kaybeden 18 çocuğun zorunlu olan eğitim masraflarını üstlenecekler. Özil çifti, bu 18 çocuğa 12 yıllık zorunlu eğitim hayatları boyunca tam destek sağlayacaklar.

EN SON RAMAZANDA 100 BİN EURO BAĞIŞLAMIŞTI!

Mesut Özil, daha önce de Kızılay'ın 'Ramazan Bereketini Paylaşan Tüm Kalplere Hilal Olsun Türkiye' sloganıyla başlattığı yardım kampanyasına 100 bin Euro bağış sağlamıştı.

Mesut Özil'in o sene yaptığı bu bağıştan tam 128 bin yardıma muhtaç insan nasiplenmişti.

Cenk Eren'in acı kaybı! Kansere yenik düştü...Cenk Eren'in acı kaybı! Kansere yenik düştü...

Bu yardım kampanyası kapsamında, Endonezya ve Arakan'daki mülteci kamplarına erzak kolisi gönderilmiş, İdlib'deki yetimhanelere ve Somali'ye iftar hazırlanmış, çocuklara da oyuncak hediye edilmişti.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    ALLAH CC ebeden razı olsun güzel insan
    Cevapla
  • RÜSTEM 1 ay önce Şikayet Et
    Adam gibi adam...
    Cevapla
  • Gogo 1 ay önce Şikayet Et
    adamsın yiğidim
    Cevapla
  • Arif 1 ay önce Şikayet Et
    Maşaallah bereketli olsun
    Cevapla
  • pars 1 ay önce Şikayet Et
    oynamadan ,kazandığı paralarla mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan'la yarışıyor - 27 Nisan günün gazete manşetleri
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi