Son dakika: 88 kilo kaçak külçe altın ele geçirildi!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Van'da altın kaçakçılığına yönelik düzenlenen 'Ayar-2' operasyonunda 88 kilo kaçak külçe altın ele geçirildiğini duyurdu.

GİRİŞ 17.03.2024 12:18 GÜNCELLEME 17.03.2024 12:40
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Van Cumhuriyet Başsavcılığı ve İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde, KOM Şube Müdürlüğünce yapılan 'Ayar-2' operasyonunda Edremit ilçesinde bir aracın içerisinde yapılan aramada zula yapılarak gizlenmiş halde; her biri 1 kilo ağırlığında olan 24 ayar 88 adet kaçak altın ele geçirildi. Operasyon sonucu piyasa değeri yaklaşık 215 milyon TL olan kaçak külçe altınlara el konuldu. Operasyonda 1 şüpheli yakalandı" dedi.

Operasyona katılan ekipleri tebrik eden Yerlikaya, "Kaçakçıların ve sahteciliğe bulaşanların enselerindeyiz. Milletimizin destek ve dualarıyla onlara da göz açtırmayacağız" ifadelerini kullandı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    altınların parası emeklilere dagıtılsın
    Cevapla
  • Kaan 1 ay önce Şikayet Et
    Niye satılsın devletin kasası mı yok??
    Cevapla
  • Faruk 1 ay önce Şikayet Et
    Tamam
    Cevapla
  • Kutahyali 1 ay önce Şikayet Et
    Bence bozdurulsun düşük gelirli emeklilere verilsin altınların parasını.
    Cevapla
  • TÜRK 1 ay önce Şikayet Et
    Arkadaş şuna bakya 1 değil 1000 yıl çalışsak bizim ülkede bu altınları kazanamayız.adamlarda her türlü kaçakçılık illegal iş var devlet güneydoğu ve doğu sınır illerinde çok çok sıkı tedbirler almalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti