Ümraniye'de trafik ışıklarında duran otomobile silahlı saldırı

Ümraniye'de, kırmızı ışıkta duran otomobile uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Çok sayıda merminin isabet ettiği otomobildeki 2 kişi yaralandı. Polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

GİRİŞ 28.03.2024 06:19 GÜNCELLEME 28.03.2024 09:10
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Olay, saat 02.30 sıralarında Yukarı Dudullu Mahallesi Necip Fazıl Bulvarı üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Çekmeköy istikametine seyir halinde bulunan 34 KH 5727 plakalı otomobil, trafik ışıklarında yanan kırmızı ışıkta durduğu sırada plakası henüz öğrenilemeyen başka bir araçla gelen kişi ya da kişiler tarafından uzun namlulu silahla saldırıya uğradı.

Saldırı sonucu 1'i ağır 2 kişi yararlanırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, yaralılar sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmalarda çevrede çok sayıda kovan ve uzun namlulu silaha ait olduğu sanılan bir parça bulundu.

Ayrıca saldırı sırasında seken mermiler, çevrede park halindeki araçlara da isabet etti.

Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Adil 1 ay önce Şikayet Et
    ALLAH Korkusu Yoksa Kul da Utanma Yoksa Hak Hukuk Edep Haya İfet Namus Kavramı Olmayan Bi Nesil Her Seyi Yapar Egitim Egitim Nesil Eğitimi Önce Ailede Anne ve Babadan sonra Devlet Ana sınıfında itibaren Eğitecek
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Ülkede başı boşluk var. Akşam eve sağ salim giderseniz dua edin. Hatta evden çıkmadan dua edin. Her an her şey olabilir.
    Cevapla
  • verme 1 ay önce Şikayet Et
    idam gelmesi gerek kim ne isterse yapiyor tam ceza yok bu max ceza ise artik 21 yerine net besyuz yil olacak en az yarsini yatma zorumlu dersin kimse de cikamaz hapis den bir daha
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Teksas caydırıcı ceza yok ondan
    Cevapla
  • Tttttt 1 ay önce Şikayet Et
    Güzel ülkem benim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"