İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"

İyi Parti İstanbul Gençlik Kolları, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na göndermeli seçim çalışması yaptı. Çalışmada metro ve otobüslerde yaşanan arızalara dikkat çekildi.

GİRİŞ 29.03.2024 12:26 GÜNCELLEME 29.03.2024 12:27
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

CHP ve İYİ Parti’de sular durulmuyor. Genel seçimlerden sonra dağılan muhalefet cephesi yerel seçimlerde de yaşanan krizlerle gündem oluyor. Son olarak İyi Parti İstanbul Gençlik Kolları'ndan mevcut İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik bir çalışma yapıldı. Yapılan çalışmada, İmamoğlu dönemine dair sorunlara dikkat çekilmeye çalışıldı.

İYİ PARTİLİ GENÇLERDEN İMAMOĞLU’NA! “MÜSAİT DEĞİLİM”

İYİ Parti Gençlik kolları çalışmalarında, AK Parti'nin de sıkça gündeme getirdiği otobüs arızalarına atıfta bulundu. Otobüslere, otobüs duraklarına ve metrolara çıkartmalar yapıştırıldı.

O çıkartmalarda, "Buradan itiniz", "Otobüs gelmeyecek bütçe yok. Parayı delegelere verdik caddeye doğru yürü ya da otostop çek", "Müsait değilim CHP'yi dizayn ediyorum, merdiveni kullan" yazıları yer aldı.

İyi Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun ise sosyal medya hesabından partisinin gençlik kollarının yaptığı çalışmayı paylaştı. Coşkun, yapılan bu çalışmaları "Mecbur olmadığımızı göstermek için gençlik kollarımız sokaklarda" notuyla paylaştı.

KAYNAK: HABER7
Dilan Can Haber7.com - Muhabir-editör
Haber 7 - Dilan Can

Editör Hakkında

2001 yılında Kocaeli'de doğdu. Gazetecilik mesleğine lise yıllarında başlayarak Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gazetecilik bölümünden 2023 yılında mezun oldu. 7 yıllık gazetecilik hayatında sunucu, editör, muhabir gibi birçok görevde bulundu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Özel Haberler Muhabiri' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 68
  • Hakan 4 hafta önce Şikayet Et
    İyi parti samimi ise derhal adayını çeker ve cumhur ittifakına destek verir. Yoksa bunların hepsi göz boyama kuru gürültü başka bir şey değil
    Cevapla
  • Vatandaş 4 hafta önce Şikayet Et
    Müthiş olmuş
    Cevapla
  • Meral Hanım 4 hafta önce Şikayet Et
    Hernekadar aynı düşünmesemde son dönemdeki gösterdiği siyasi irade, cesaret ve kararlılık taktire şayan, erkek liderlerin bile birçoğunda bu irade ve cesaret yok, keşke genel seçimde de bu kararlılığı, cesareti gösterip ayrı yol izleseydi, hdp ile iş tutan akıldan uzak, siyaset cahili CHP ile yan yana olmasaydı..
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    biri kölnde biri londrada yatırım yapmış millet bunları görmüyor
    Cevapla
  • Önce Vatan 4 hafta önce Şikayet Et
    Gençlik kollarını bu farkındalık için kutluyorum,Büyük sultan Fatih'in emaneti Ayasofya'nın kim zincirlerini kırıp(içerdeki satılmışlar ve yedi düvele rağmen!)ibedete açmışsa oyunuzu oraya vermek milli bir görevdir!Fatih'in belirttiği gibi bir şer ittifakı birde Hak ittifakı vardır,gerisi ziyandır,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim günü: Akşener veda konuşmasını yaptı
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler