CHP Genel Başkanı Özgür Özel oyunu kullandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlkokulu'nda oyunu kullandı.

GİRİŞ 31.03.2024 10:25 GÜNCELLEME 31.03.2024 10:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ... Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlkokulu'nda oyunu kullandı. 

Eşi Didem Özel ve kızı İpek Özel ile birlikte sandık başına gelen Özel; vatandaşlarla ve sandık görevlileriyle selamlaşmasının ardından, 1174 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

"HUZURLU BİR SEÇİM OLSUN"

Özgür Özel oyunu kullanmasının ardından okul önünde açıklamalarda bulundu.

Özgür Özel'in açıklamasından satır başları şu şekilde;

"YSK'yi takip ediyoruz. Zaman zaman istenmeyen olaylar ortaya çıkabiliyor bu zamanlarda ama seçimin huzurla geçmesini temenni ediyorum. Tüm vatandaşlarımızı kutlama sevinciyle silahlardan uzak durmaya davet ediyorum. Bu seçimin kazananı olmayacak. Bundan sonra karar milletin ve biz bu karar saygılı olacağız. Dikkatli takip ediyoruz süreci. Adayımızın olduğu hiçbir yerde eksik sandık görevlimiz yok."

KAYNAK: HABER7
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Ömer 4 hafta önce Şikayet Et
    CHP varsa huzur yoktur kesin..
    Cevapla
  • DADAŞ 25 4 hafta önce Şikayet Et
    CHP nin olduğu yerde huzur olurmu..kurulusunuz kanlı idi..alimleri asıp camileri sattınız huzur diyorsunuz..elleriniz kanlı
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    Bunlar huzurlu bir seçim olsun dediyse kesin bir huzursuzluk çıkar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail polisi, Türk vatandaşını şehit etti
PKK elebaşı istedi, ilk ses onlardan geldi!